MeriMeril MelikeTank 12+3 şu an, 5. Haftada 64 kg ile başladım ama şu an 62.5 olmuşum bu normal mi🥲 galiba bebeğim beni yiyor 😅
SancarMom Inci-hilal Nasıl dikkat ediliyor bilemiyorum ki yediğim şeyler hep önceki yediklerim 🤣 Canım isteyince hayır diyemiyorum yemezsem uyuyamıyorum resmen 😬😬
Inci-hilal SancarMom sebze salata ağırlıklı beslen ekmek makarna hamur işi yeme ayy ben tepsi tepsi börek yiyodum yaa seni çok iyi anlıyorum 😀😀
Mii Mii iştahsızlık benimki tamamen kahvaltı ve akşam yemeği onun harici yok üstelik bebiş iri bebekmis bende anlamadım nasıl oluyor🤷🏼♀️
ObirSirin MelikeTank kıskanma çünkü çok kiloluyum doktor alırsan normal yaptırmam doğumu dedi ve korkumdan dikkat ediyorum sürekli ama yine de insülin direnci yüksek çıktı şeker ilacı başlayacağız dedi 😔
1tosbikannesi MelikeTank aslında bir sırrım yok 😂 ne bebişim ne de ben kilo alamıyoruz iştahımda yerinde ama anlamış değilim bu durum biraz canımı sıkıyor
SancarMom Inci-hilal Pilav makarna vs yiyemiyorum bile sanırım oğluşum tatlı istiyor ondan ondan 🤪🤪🤪😬