Ogrtmenanne Hazal001 bende anlamıyorum çok garip bi şekilde kilo almıyorum bebiştede gelişim geriliği başladı 😞
Hazal001 Ogrtmenanne yaa çok üzgünüm 😞 kusma mı var siz de … kendinizi zorlayın yemek için bebeğe kilo aldıracak ceviz badem et süt yumurta tarzı şeyler için zorlayıp yiyin lütfen inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Fundaaaaa busraavmz hahaha 🤣 bana da inanç 0 çünkü 2. Bebeğimde 56 ile başlayıp 86 ile kapatmıştım 🤣 54’tüm 62 oldum ama bugün tartıldığım 60’tım yine yazlıktayım 5. Kat asansör yok kucağımda bebekle sabah akşam in çık merdivenleri vermişim yada yanlış 😂😂
Eessra_1 58Vildan bebeğin durumu nasıl canım? Gelişimi falan,bende şuan 16. Haftadayim kilo almadım dikkat ediyorum bı yandan da bebeğime bı zarar olcak diye korkuyorum
58Vildan Eessra_1 bebeğim en başlarda ortalama bir hafta geriden geliyordu sonra ben beslenmeme kefir ekledim şuan 1 hafta önden gidiyor kiloya bağlı değil doğru beslenmeye bağlı sanırım 17+3 te 217 gr 17,5 cm di
ObirSirin MelikeTank kıskanma çünkü çok kiloluyum doktor alırsan normal yaptırmam doğumu dedi ve korkumdan dikkat ediyorum sürekli ama yine de insülin direnci yüksek çıktı şeker ilacı başlayacağız dedi 😔