Mervecimmm Yildiz_20 birinciyi hiç ama hiç özlemedim ikinciyi korkarak yaptım ve bunu da özleyeceğimi hiç sanmıyorum
Selcanmeral Yildiz_20 2.gebeliğim doğduktan sonra yaşanacak zorlukları bildiğim için bu anların tadını çıkarıyorum aynı bedende olmak çok farklı bi his
Sumeyye_0 Yildiz_20 16 gündür doğum yaptım hamileliği daha çok özlüyorum en azından karnında herşeyi yiyor şimdi aç mı tok mu anlamıyorum uyusa hep aklımda acaba aç mı yattı diye düşünüyorum 😂
alinsmom_ Yildiz_20 Ben çok rahat bir hamilelik geçirdim aslında sekizinci ayda başladı sıkıntılarım o yüzden özlerim diye düşünüyorum🥲 çünkü şuan onunla ikimizin bir ortak bağı var.. Ama Doğunca herkes hissedecek görecek sanırım bu beni üzecek😬
Sumisali_ Yildiz_20 ahh aynı durumdayım yemin ederim.İlkinin nasıl geçtiğini anlamamıştım 3 ay gibi falan gelmişti.Bunda ise her dakikayı sayar oldum bir an önce doğsun istiyorum sağlıkla tabi ama o kadar yoruldum ki çok zorluyor beni.
Momellaa Yildiz_20 ilk gebelik prenses gibi geçiyor kendimce özlüyorsun 2.yi yapıyorsun ama 2.ci hiç ilki gibi olmuyor bence hem ev işi hem çocuk bak hahahahaha o yüzden özlemeyebilirim ilk hamileliği olanlar tadını çıkarsın ❤️
Deryadgm Momellaa bende ilk doğumumda. Sonra özlemiştim çünkü ilk gebeliğim çok rahat geçmişti ama bundan sonra özlemem herhalde çok zır geçiyor çünkü
Deryadgm ykaya18 aynen öyle işte diyorlar ki benek doğumca çok zorlancaksın geceleri uyuyamıcaksın yemek yemeye bile zamanın olmayacak,sanki şimdi uyuyoruz sabahlara kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum o kadar ağırım ki hiç olmazsa doğumdan sonra hafifleriz
Sydaglsen Yildiz_20 asla özlemem heralde. İlk gebeliğim Allahın bu yaşadıklarımızı gerçekten unutturduğuna eminim ben artık çünkü insan başka türlü defalarca hamile kalmak isteyemez 🥲
Busee-ars Yildiz_20 Ay hamileliğim hastalıklarla geçti doğum yapalı da 4 gün oldu şimdiden özledim karnımda ki o hissi haraketlerini sadece bana özel oluşunu 🥹
gmz10 Ben çok özlerim. Hareketlerini hissetmek, elini koyunca bile tepki vermesi, görmeden çok sevmek 🥹 daha doğmadan hemen büyüyecekmiş gibi hissetmeye başladım.
Diloo54 @Yildiz_20 daha 5. Aydayım yolum henüz bitmedi ama bittikten sonra ki hislerimi gerçekten bende merak ediyorum çünkü çok kolay geçmiyor ama aşırı da zor değil sadece yazın hamilelik gerçekten zormuş ve hap olmasa veya fayda göstermeseydi bulantılarla nasıl başa çıkardım bilemiyorum.. haricinde ağrım sızım çok şükür yok elhamdüllihah❤️ ileri ki zamanda ağırlaşınca neler beni bekliyor bilmiyorum şuan yemeğimi temizliğimi çamaşır bulaşık halledebiliyorum çokk şükür ama bana sorarsan en güzel yanıysa ilgi ve alaka gerçekten güzelmiş rabbim isteyen herkese tattırsın AMİN🙏🏻💙
Dilek0638 Ben sanırım özlemicem ikinci ama ben çocuk bakmayı daha çok seviyorum hamileliklerim zor geçiyor
Merve-dmr Bsk_cb yok fitil kullanıyorum ben sadece 1 ay olcak inşallah geçer enfeksiyondan erken doğumlu kaybım var tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum 🥺
Lara_07 Ben özlemeyeceğim sanırım sabaha kadar uyuyamıyorum çok zorlanmaya başladım 😕 son 10 bir an önce geçsin diyorum bebeğimizi görmek istiyoruz artık 🫠