Sbncelif Eminebil bugün gittiğimde yatış teklif etti ben yatmak istemedim pazartesi yatış verdi suni sancı vereceklermiş
Aysegul182 Esma_nur34 Hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı, yürüyüş, merdiven, sıcak duşlar, yapmadığım hiçbir şey kalmadı.Üstelik 14. haftadan beri pilatese gidiyorum ama bebekler kendisi ne zaman, ne şekilde isterse öyle geliyor sanırım 😊
Churcill Eylullxx 40. haftada geldi tam dakik kızım 🥹 nişanım geldi sancılarım başladı ertesi gün doğumum oldu
deryaa_milena Eylullxx 39+2 bugün geldi 🐣Allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin tüm hamileler bebeklerine sağlıkla kavuşsun o kadar güzel bir his ki izlemekten uyuyamıyoruz şimdi de 🩵
ucbebe_annesi34 Eylullxx ilk gebeliğimde 38+4 nişanım geldi 1 gün sonra da sancılarım başladı ve doğum oldu. İkinci bebişimde ise 38+4 de suyum geldi ve hemen hastane gittim ve doğum oldu
Ask1907FB Fayalll47 aynen valla değdi elhamdülillah… Banada hacdan gelmişti saolsunlar😌🤲Ilık suya koyuyorsunuz sizdeyse biraz suyunu içiyorsunuz birine bırakın o koyduğunuz kabın içinde ki meryem Ana otunu açılma ve doğumunuz başladıgında sudan çıkaracaklar ki Rahim açılması kapansın diye benimkini öyle yaptılar
Mira123 01180322 saglıla büyütün bebeğimiz inşallah bu benim 3 doğumum aslında ama sulu sancı olunca biraz korktum inşalah kolay bir doğum olur dediniz gibi
esraserdar34 Tugceaker merhaba 37+6 olduk benim en çok korktuğum şey şu kesik kesik suyun gelmesi olayı. Nasıl anlıycaz bebeğin suyu olduğunu ya anlayamazsak ? Siz nasıl anladınız
Tugceaker esraserdar34 anlıyorsunuz nasıl biliyomusun ilk saten ya az kanlı ya çok kanlı sümüksü bi kıvamda nişan gelir gelen su kesik kesik de olsa idrar kadar kısa sürmüyo saten küçük tuvaletinin çıktığı yer ayrı suyun geldiği yer ayrı saten mutlaka anlarsın korkma
Tugceaker Hazal001 canm senin daha çok erken 37 haftayı bile geçsin 38 e yakın yapmaya başlarsın canm
Aysunsahra Cerenyagmur teşekkür ederiz ben iyiyim taburcu oldum ağrılarım var biraz ama.bebeğim hala entübe ondan güzel haberler bekliyorum 🙏