Hazal001 Tugceaker çok güzel açıklamışsınız :) ben de 36+3 üm.. Acaba dediklerinizi ben de yavaştan yapmaya başlasam mı çünkü normal doğum istiyorum .. havlu koymak ve sıcak duş olayını vs
Fatos_87 Hazal001 erken değil mi canım ben de 36+0 37 den sonra yapman daha sağlıklı gibi sanki ne olur ne olmaz inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi 🤲🤲🤲
Tugceaker Hazal001 canm senin daha çok erken 37 haftayı bile geçsin 38 e yakın yapmaya başlarsın canm
Hazal001 Fatos_87 amin inşallah🙏 Ben de bilgili değilim bu konuda yavaştan başlasak mı bilemedim .. hem doğumu kolaylaştırıp hem de yavaştan normal yolla bebeğimizin gelişine yol mu yapsak bilemedim
Beyzakeles Eylullxx oğlum 40 da geldi öncesinde nişan su vs yaşamdım ilişkim oldu sonra doğum başlamış kanama yaşadım o şekilde doğum yaptım
gmz10 38+0 bugün nişan geldi, pazartesi 1 cm açıklık var demişti doktor. Ne zaman gelir acaba bebiş düzenli sancı, su vs yok henüz. Heyecandan uyuyamayacağım galiba keşke sabit bir belirtisi olsa da anlasak😅
Sumeyye_0 Eylullxx kızım 16 gün önce 40+0 da geldi suni sancıyla normal doğum yaptım 😂belli olmuyor gelecekleri zaman Allah su gibi doğum nasip etsin
Eminebil Sumeyye_0 Canım açılman sancım var mıydı, ben de 40 oldum doktor bu çocuk gelmiyor diyor moralim çok bozuk
Ask1907FB Fayalll47 Bende de hiç bir belirti yok iken açılma falan hiç bişey yokken Sünni sancıyı serumla verdiler kendi kendine hemen açılma basladı ekstra bişey yapmadım sadece Meryem Ana otunu suya koydular yengemler saolsunlar onun etkisi var bide Meryem süresi ,inşirah , Yunus süresi dinledim sancı verdiği zaman çok şükür kolay açılma oldu tabii bende son anda sezeryanadan döndüm bebeğin kalbi Sünni sancıyı kaldıramiyor dediler sancılarım baya arttı 3 dakikada bir olunca doktor gelene kadar söylemedi ne kadar olduğunu ama açılmam olmuştu ameliyathaneye götüreceklerken son anda kalp atışı düzeldi çatala alır almaz doğdu bebeğim 😇
busrrr Ask1907FB benım açılmam var salı doğum alacağım dedi sancı yok suni sancı verecek dedi suni sancı çok kötü diyolar doğrumu sizce ???
Fayalll47 Ask1907FB ay ne kadar güzel maşallah çektiğiniz acıya değmiş en azindan . Çok teşekkür ederim bu arada . Banada Meryem Ana otunu getirdiler hacdan ama ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum anlatirmisiniz
Eminebil Sbncelif Canım doktorun ne diyor doğuma alalım tehlikeli gibi sözler söylüyor mu, benimki 41 den sonrası tehlikeli dedi. Kendi hastam da olsa doğumunu yapmıyorum dedi 41 den sonra inat ederse gününü bekleyeceğim diye
Sbncelif Eminebil bugün gittiğimde yatış teklif etti ben yatmak istemedim pazartesi yatış verdi suni sancı vereceklermiş
Sumeyye_0 Eminebil 1 cm açığım vardı ben normal doğum istediğim için 41 haftayı riske atmadık bu yüzden planlı normal doğum oldu suni sancı aldım ve öyle açılmam oldu 40 haftaya kadar sancım bile yoktu sıkma canını korkma suni sancı bebek geldikten sonra geçiyor inan bana 24 yaşındayım asla cesaret edemem dedim ama yaptım bebek çıkınca bütün ağrı vs herşey geçti 🥰
Esma_nur34 Aysegul182 hurma ve ananas yiyin birde hergün yarım çay bardağından az zeytinyağı için. Zeytinyağı çok işe yarıyor doğumu beklerken hastanede de belinize ve vajinanıza sürerseniz çok kolay bir doğum olur inşallah
Aysegul182 Esma_nur34 Hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı, yürüyüş, merdiven, sıcak duşlar, yapmadığım hiçbir şey kalmadı.Üstelik 14. haftadan beri pilatese gidiyorum ama bebekler kendisi ne zaman, ne şekilde isterse öyle geliyor sanırım 😊
Ask1907FB busrrr bence abartılan gibi deil diye düşünüyorum iki doğumumda da Sünni sancı aldım… Hem normal kendi sancın gelmesini beklersen bazen 3_5 gün çekiyosun ama en azından Sünni ile hemen alıyorlar hem hızlanıyor doğumun hemde o sancıyı uzunca çekmiyorsun bir kaç saatte doğuyor açılmanda varsa zaten daha hızlanıp daha çabuk doğum gerçekleşir … Benim hiç belirti bile yokken açılma yokken 2 buçuk saat falan sürdü sanırım 🙄
2princessmother busrrr benim sancım vardı ama yetersizdi galiba yada ne bileyim hangi mantıkla taktılarsa suni aldım Asla fark etmedim ben hemşire demese bilmezdim normal kendi sancımla aynıydı hiç korkma
busrrr 2princessmother normal doğum daha zor diyolar sezaryen daha zor değil mi salı doğum var o yüzden soruyorum korku var korkutuyorlar bilmiyorum 🥹🥹
Zehrayenianne Eylullxx oğlum 40. Haftasında doğdu tam belirtileri doğuma yakın yalancı sancılar başladı bir de tam doğacağı gün karnım aşağıya indi baya dışarıdan bakan doğuracaksın gibi diyordu akşamına da zaten bir anda suyum geldi hastaneye gittim 12 saat sonra kucağıma aldım normal doğum ile
busrrr Ask1907FB çok korktuyolar açılmam var doktor salı gününe kadar sancın olmasa suni sancı dedi korku var bilmiyorum 🤷 🥹