Momellaa MNesemm yok demek 5 ve üzeri pozitif oda şüpheli pozitif adet öncesi bu değerler sağlıklı her kadında böyle zaten
Elif-ada- MNesemm Bu teste göre hamile değilsin ama adetine daha 13 gün varmış varsa bile cikmazki 10 gün sonra tekrar kan verin
Suleozcnkrkmaz Heveslendirmek istemem ama benim de 9 gün kala aynı sonuç çıkmıştı ama benim göğüslerim çok şişmişti emindim farklı bir durum olduğuna birkaç gün sonra 33 çıkmıştı şu an 17. Haftadayım. Birkaç gün sonra şüpheniz varsa tekrarlayabilirsiniz
MNesemm Suleozcnkrkmaz cnm Dr yanın dan geliyorum bekle diyoo şuan sana ne söylesem hata olur adete kadar bekle gel dedi şuan supedesin dedi bana
Suleozcnkrkmaz MNesemm Evet bence de bekleyin. Çok zor oluyor beklemek biliyorum aynı şeyleri yaşadım ama şu an başka yapılacak bir şey yok🥹
fairytale_ MNesemm şuan negatif gibi duruyor doktorada gösterseniz oda öyle der ama ümitlendirmek istemem sizi bende düşük yapmıstım betamı kontrol etmek ıcın kan vermıstım 6 nisanda 2.0 yanı negatıf gözüktü sonrasında 6 mayısta verdım adet gecıkmesınden 1 aylık hamıle olduğumu öğrendim o zamanda. Şuan 20. Haftadayım inşAlllah hayırlı haber alırsın
isimsiz19 MNesemm biraz sakinleş kendini akışına bırak ve bekle bu kadar stres seni yıpratır bende olduğuna inanıyorum ama henüz çok erken o yüzden adet gününü bekle
koza08 mmedinestlms merhaba mesajınızı görünce sormak istedim. Bu ay ben 2. aşılamamı oldum. Hiç erken gebelik testi alıp yapmamıştım. Prodoctor aldım. En erken ne zaman sonuç verir acaba? 6 gün öncesinde mi?
mmedinestlms koza08 benim 6 gün öncesinden silik şekilde belli etti İlk başta belli etmedi aradan bi 5 dakika geçtikten sonra çizgisi belli olmaya başladı adet günüm yaklaştıkça çizgi koyulaştı ve dakikalar daha da düştü 4 gün kala da kanda çıktı
koza08 mmedinestlms ben de 5 adet test aldım. Her gün aynı saatte tekrarlamayı planlıyorum. İğne etkisiyle de yalancı pozitif görülebiliyormuş. Takip edeceğim. Sonrası zaten doktor kan tahlili istedi kan vereceğim. Erken gebelikle belki öğrenirim diye merak ettim. Çok teşekkür ederim 🌸
mmedinestlms koza08 prodoctor asla yanıltmıyor kuruma çizgisi de çıkartmıyor ama dediğiniz gibi bilmiyorum iğne etkisi ile olabilir inşallah sizinde gönlünüzden geçen hayırlısı ve kolay şekilde nasip olsun 💐