mmedinestlms MNesemm bilemedim o test hiç yanıltmıyordu ben dahil buradaki çoğu herkes o testi öneriyordu biraz bekle sabırlı ol adetin gecikmesini bekle biraz geç döllenme de olmuş olabilir başka Bir yere kan ver 3 4 gün sonra tekrarla
arsveuras MNesemm hiçbirinde gecikmedi ben diş tedavisi oluyordum hamile isem zarar vermesin diye sürekli test verdim . En son 15000 yazanda gecikti öyle verdim canım . Senin erken olabilir belki kanda çıkması için . O yüzden inşallah gönlüne göre olur
MNesemm arsveuras sağol cnm da eskilere bakıyorum deyer aynı ama adet Biray geciktiyinde giderdim boyle cikardii ama dediyin doğru hayrlisi
MNesemm Reina hm cnm teste niye çıkıyor daha dün yaptım hergun bir test yapıyorum çıkıyor adete daha 13 gün var
Reina MNesemm adete 13 gün varken nasıl bir sonuç bekliyorsunuz ki? Zor ihtimal henüz. Testler yanıltıcı olabiliyor mühim olan kan tahlili
Babyturk MNesemm canım bu değere göre gebe değilsin ama ihtimalin var ve yüksekse gecikmeyi bekle tekrar yap bence
MNesemm Babyturk işte bende size soruyorum deyer nasıl adet daha 13 gün var yukselirmii daha gecikmedii testlerde cikiyor
Babyturk MNesemm yok canım vakit gelmeden onu kimse bilemez ki ama istersen adete bi 5 gün kala yine kan testi yaptır istersen o zaman belli olur