24 haziranda boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum doktor 1 adet dönemi geçirdikten sonra gebe kalabileceğimi söyledi kürtajımın üzerinden 55 gün kadar geçti adet olmadım 29 temmuzda test yaptım negatif 9 ağustosta testi yeniledim pozitif 13 ağustosta kan testi yaptırdım sonuç 290 çıktı 14 ağustosta testi yenilediğimde sonuç 436 çıktı yarın tekrar kan vereceğim sizce gebeliğim sağlıklı mı dış gebelik boş gebelik vs olmaktan korkuyorum 1 günde artan değer bana az geldi sizin görüşleriniz neler

Irem2020 deger 1 gunde artana bakılmaz 2 gunde 2 kat artmıs olması gerekiyor mantıken senin 1 günde 50 ye yakın artmıs yani bu iyi bişey yarın değil diğer gun vermen grekıyo hergun vermen dogru sonuc gostermez pek çünkü 2 gunde 2 kat olmalı en az boşa kafa karışıklıgı suan

Ecemss16 bugün vermedim zaten dün ve dünden önceki gün verdim bugün vermediğim için yarın ve pazar vereceğim salı tekrar verip sonra doktora

Irem2020 yani yarn verceksin en az 800 ckarsa saglıklıdır dıyceksın kısacası sonra pzar verceksin 1600 en az olacak sonrada doktora gtceksın işte bn alttan 1400 degerle gördüm keseyı boştu tabi 1400 degerde ama en azından kese vardı

Irem2020 aynen suan üst üste verdin için saglıklı vs diyemeyiz ama bence iyi cıkmıs deger ins öylede devam eder gönlünce olur

Ecemss16 benimde boştu ben boş gebelikte beta takip etmedim 27 çıktı betam bekledim doktora gittim alttan gördü keseyi 7. Haftada boş gebelik dendi kürtaj oldum çok zor umutlanıp umutlarının boşa çıkması birde 4 yaşında bir kızım olmasına rağmen