Sudenzzz benim cevabim seni üzebilir. Umutsuzluğa düşürebilir. Ama hiç öyle düşünme ben hep herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Yani benim nasibimde varsa olur. Yoksa elden birşey gelmez. Olmuyorsa da hayırlısı budur demekki diyordum. Çünkü biz sadece istiyoruz bizim için iyi mi kötü mü bilemiyoruz. Burda herkeste söylüyor ben de söyleyeceğim stres yspma sürekli kafanda bunlarla dolaşma hayırlısı de akışına birak. He tedavi olmanızı gerektirecek bir durum varsa tabiki onlari yapın deneyin ama kendinizi yıpratmadan olumlu düşünün 💖
Ben 8 yıllık evliyim ilk sene korunduk. Sonra denemeye başladık. 1 sene kendiliğinden olmayınca. Esimde bende doktora gidip hormon tahlil testlerimizi yaptırdık. Bende hep pkos vardi evlendikten sonra kilo da aldim kilo sorunum oldu. Onun disinda rahim filmi hormonlarim normaldi bir sorun yoktu. Eşiminde sperm testi degerleri ortaydi oda normaldi yani birde varikosel bir tarafta var dediler. Ameliyat olmasini istemedik. Ameliyat olup olmayanlari görünce olmamasina karar verdik.
Ben hic bir tedavi görmedim (catlatma asilama tup bebek) zamani degilse bunlari yapsamda olmayacakti ve ben cok yıpranacaktım biliyorum .o yüzden yapmadim hicbirini. Eşim de sagolsun biz cocuk icin evlenmedik kafana takip uzulme diyordu. Ben hep kilo verince hamile kalacağımı düşünüyordum. Bir kerr 20 kilo vermistim ama ozaman hamile kalmadim gecen yil eylul ayinda tekrar başladım bu sefer 25 kilo verdim.bu sefer hic karbonhidrat tuketmeden bir diyet yaptim. Pkoslular icin karbonhidrat kötü. Ama 20 kilo verdigimde hamile kalmışım.
Yani ben 7 yıl sonra hamile kaldim.suan 36 haftalığım. Insallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım. Insallah size ve bu forumdaki gördüğüm nice insana da Allah im hayirlisiyla nasip eder.
Uzun oldu hakkınızı helal edin.😊