efsanee_ Htcgkn7301-- dr normal diyosa sıkıntı yapma canım kanama olayını1 ay yaşadım. Lekelenme hamileleigim basından beri var. 18. Haftadayım çok şükür 2 haftadr bitti hepsi. Bana da dr bebek gayet iyi saglıklı böyle durumlar bazı hamilelerde olabiliyo dedi.
Htcgkn7301-- efsanee_ dr normal diyo aynen dün bakıldı herşey sağlıklı dedi benim ki üstüne görme sanırım önümüzdeki adet zamanı da olursa salacam 😄
Htcgkn7301-- efsanee_ olabilir dedi zaten normal adet gibi degil günlük ped koyuyorum ona bile gelmiyo suruntu gibi şakır şakır değil
efsanee_ Htcgkn7301-- hııı benimkide hergün degildi 1 ay aralıklı günlük ped doluyodu ama. Kese etrafında kanama alanı vardı. Seninde öyle mi diye merak ettim
efsanee_ Hemamplera 2 ay kadar sürdü canım 18. Haftamdayım 2 haftadr lekelenme ve kanama bitti. Kanama alanıda yok artık
Hemamplera efsanee_ bu sürede yani kanama alanı geçene kadar neler yaptın tatlım ? Ben de de var kese dışında sadece bir kere 4 5 damla kan geldi 2 gün de lekelenmem oldu 10 gündür ne kan ne lekelenme var umarım rahim emiyordur
Dlktpl Htcgkn7301-- lekeler ocerde kanama alanı varmıydı bılmıyorum ama sürebilir için temizlenene kadar önemli olan kırmızı ve pembe kan gelmemesı
Mucize7979 Htcgkn7301-- benim de adet zamanlarında oluyor. Doktor böyle bir şey mümkün değil dese de hep o tarihlere denk gelmesi ilginç
efsanee_ Hemamplera verilen ilaçların yanında bol bol dinlendim canım dışarı neredeyse hiç çıkmadım araba olmadıgı için yürüme minimumdu yani. ev işleri yapmadım. Ama lekelenmen bittiyse seninde kanama alanın bitmiştir. Benm lekelenmeler bitti 2 gün sonra kontrole gittik kanama alanının bittiğini söyledi dr.
Htcgkn7301-- Mucize7979 bir nevi üstüne görme gibi yada vücut artik kanları atıyor baska açıklaması kalmıyor
G15 Htcgkn7301-- Canım sen şuan 30lu haftalardasın sanırım .. okudum yazdigin postları öncesinde kanamalarin oluyormuş.. hep devam etti mı benimde hep lekelenmelerim var neden acaba doktor bişey demiyor . Bi de adet günlerime denk geliyor genelde . Mesele 1 haftadır var lekelenmem 23 haftalik hamileyim .
Htcgkn7301-- G15 Canım benim ilk 3 ay oldu benim de sadece adet zamanları oluyordu dediğin gibi.3.ayda artık proluton depot diye bi iğne yapıldı ondan sonra bir iki gün sonra tamamen kesildi ama ilk 3 ayda normal demişti dr.Progestan kullanıyor musun peki