Ftma155 Benim bat 24 ama 22 si gibi yapmayı düşünüyorum test😊 çatlamanın üzerinden 12 gün geçmiş olacak 🥹
emine_moom35 Ftma155 benim her ay düzensiz aslında ama 8,9 unda yumurtama akıntım olunca ve sonrasında geçmeyen göğüs hassasiyetim olunca 22 sinde tam 28. Gün olmuş oluyor O tarihe göre test yapmaya karar verdim bakalım 🤔 Belirtin var mı?
Ftma155 emine_moom35 yok ya belirtim . Ben 1 yıldır deniyorum o kadar çok belirti gördüm ki. Adet ile gebelik benziyor zaten . O belirtiler benim daha çok üzülmeme neden oldu desem yeridir. O yüzden bu ay kendimi hiç dinlemiyorum canım.
emine_moom35 Ftma155 Bende hiç dinlemiyorum artık valla sadece normalde göğüs hassasiyeti bu kadar erken başlaması beni meraka soktu Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım Sanırım senin 1 çocuğun var zaten Allah bağışlasın 😍Ben henüz hiç hamile kalamadım
Ftma155 emine_moom35 Allah yardımız olsun canım. Evet bir kızım var çok şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🤲🏻
emine_moom35 Ftma155 İnşallah canım inşallah Ama eşimin sıkıntıları var o yüzden heralde daha uzun bir süre var önümde o kadar moralim bozuk ki 🥹
Ftma155 emine_moom35 morali yüksek tutmak lazım. İmkansız denilenlerin bile çocuğu oluveriyor kendiliğinden. Bol bol dua et Allah’ın izniyle olur ♥️