sudemdgn 32+2 yim kızlar afedersiniz tuvalete gidince bile doğuracakmış gibi hissediyorum ve bebeğide çok aşağıda hissediyorum doktorumla paylaştım yatacaksın dedi sebep söylemedi
Buse3555 sudemdgn benim de aynı problemim var ama bu haftalarda normal rahim genişliyor ve kendisini doğuma hazırlıyor dedi doktorum 33+4 olduk
esolinaaaaa sudemdgn 32+5 geçen gün öyleydi şimdi düzeldi çok şükür bebeğin pozisyonu ile alakalı bence
Buttercup16 sudemdgn Son haftalarda olur normal dedi benim doktorumda 32 de başladı 34 e kadar devam etti sizinki gibi şimdi arada ittirsede aşağı doğru alıştım galiba eskisi gibi endişelenmiyorum
Buttercup16 Ecemss16 Özellikle bebek hareketli olunca az daha bastırsa aşağı düşecekmiş gibi bir his bendeki başıda aşağıda
Ecemss16 Buttercup16 ya benm otururken hareketlendiğinde alt tarafı cimcikliyor gibi bir sızlama oluyor ama o an gerçekten cok acıyor oyle bseymı diye metk ettm
Nesibe_Ergin07 sudemdgn sudemdgn bende suan 35haftalıgım canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısı bendede oluyor 29.haftamdan itibaren hep asagı da hissettim bebeği hala öyle düşecekmiş gibi oluyor cok baskı yapıyor ama sakin ol normalmiş o bende merak ediyordum herkezde oluyor mu diye herkezde oluyormus:)sadece yatıcaksın iş güç yapmıycaksın cocuk büyüdükçe baskı yapar artık