Okaliptus09 Eylül başında doğumum olacak nasipse. 5 yaşındaki oğlumu kime bırakıcam onu düşünüyorum annem kayınvalidem ablam var falan bensiz kimseyle kalmadı bu zamana kadar. Hastaneye gelip beni hasta gibi göründe neler hissedecek onu düşünüp duruyorum. Ki hastaneye gelirse asla gitmez gitmek istemez biliyorum. Nasıl ikna edicem tecrübeliler lütfen yazsın sizler diğer çocuğunuzu kime bıraktınız zorluk çıkardı mı?
Beyzakeles Okaliptus09 daha doğum yapmadım ekimde inşallah 2 yaş oğlum var normalde annemi çok sık görür ama gece onunla kalmazdı 2 hafta önce hastane sürecim oldu 4 gün beni görmedi sürekli annemleydi sorun çıkarmadı bir şekilde yolunu buluyor bence endişe etmeyin
tekrarannee93 Okaliptus09 ay ben de korkuyorum ya benim de Ocak doğum ama nasıl bırakcam bilmiyorum kimse de kalmadı hiç 🥹
melektb Okaliptus09 Eşinizle kalsın sizin yanınızda da aileniz bulunursa sıkıntı olmaz. Başkasıyla kalmaz diyorsanız başka çare yok malesef
Bugleminannesi2 Okaliptus09 bende aynıyım canım daha saniyeler içinde bu konuyu konuştum eşimle nasıl olur nasıl yaparız hayatta kalamaz kaynanamla gündüz bi derece de gece benimle beraber uyumak istiyor kalmaz onunla benimde doğumum aralık gibi bakalım hayırlısı
Okaliptus09 melektb eşimde hastanede kalacaktı aslında yanımda annemle birlikte. Ama dediğiniz gibi eşim en mantaıklısı görünüyor
Crocus20 Okaliptus09 hiç merak etmeyin annenizde çok rahat kalabilir. Zaten bildiği alıştığı kişi olduğu için çok sorın çıkarmaz. Zaten daha küçük olduğu içinde çabuk avuturlad onu merak etmeyin
Mucizeayla Okaliptus09 benimde 4 yaşında kızım var Ekim Kasım gibi olacak doğum bende aylardır onu düşünüyorum. İki aileden de uzağız biraz yani babaanne anneanne teyzeleri hep görüyor ama yatılı hiç kalmadı 2 saatten bile fazla bırakmadım tek başına kimsede uykusu ne olacak gece benden başka huyunu suyunu bilen yok diye düşünüp duruyorum. Bende sizin gibi eşimi hastanede yanımda istiyordum ama düşündüm yine eşimin kızımla kalmasi en mantıklısı olacak beni almaya hastaneye gelirken de kızımı getirsin beni orda görsün istiyorum bebeklerle beraber anlasın ne oldu ne bitti daha sonra beraber hastaneden çıkalım istiyorum bakalım nasip ☺️ çocuk deyip geçmeyin herşeyin farkındalar zoruk cikarmazlar Allah’ın izniyle 🥲
Okaliptus09 Mucizeayla inşallah çok kolay atlatırız bu süreci. Hastaneye bebek doğunca gelmeyecek mi o zaman ben hep dopumdan sonra kardeşiyle ilk karşılaşmayı hayal ediyordum. Ama işte hastaneye gelirse beni bırakıp asla gitmez baya zorluk çıkarır
Suey Okaliptus09 ne kadarda aynı şeyleri düşünüyoruz benimde oğlum 5yasinda ve hiç bir gün bırakmadım kimseye şimdi kara kara her gece düşünüyorum nasıl olacak Ekim’de doğumum benimde kim bakacak bensiz asla durmaz hastanede olmaz inanın sizinle aynı durumdayim
Okaliptus09 Suey benimkide gece illa masal anlattırır bana o şekilde uyur. Annemde falan bile kaldığım zamanlarda kimseyle uyumaz illa beni ister. Bu süreç nasıl olacak gerçekten çok tedirginim
Mucizeayla Okaliptus09 evet gelirse bizi bırakıp gitmesi çok zor olur diye düşünüyorum çocuğa da kendimize de eziyet etmeye gerek yok bende ilk görüş anlarını görmek istiyorum o yüzden hastaneden çıkmadan beni ve bebegi almaya hastaneye gelirler o zaman ilk tanışma yaparız diye düşündüm ☺️
Minnaksever Okaliptus09 kızım 5 yaşına yaklaşmış olacak doğum zamanı.babasiyla bırakıp annemle gidicem eşim zaten görmeye ve ihtiyaç olursa biseyler getirmeye gelir.onun dışında kızım her şeyi biliyor kendi doğumunu falan anlattım plesentaya kadar biliyor yani ama sadece sezaryen doğumu biliyor bi de bebek nasıl oluyo onu bilmiyo hiç sormadı şükür 🤣 yani biz hep konuşuyoruz zaten neler yaşayacağımızı biliyor ve çok heyecanlı bence konuşabilirsiniz çocuklar sandığımızdan daha anlayışlı sadece önceden hazırlamak lazım
Sarina98 Okaliptus09 ben annemi bekliyorum o nedenle de ameliyyat günümü erteledikce erteliyorum şuan🤦benim ki 2 yaşında
BeyzaGnes12 Okaliptus09 6eylulde doğumum var ve kızım 5 yaş 3 aylık oluyor okul haricinde kimsede kalmadı 🥹 ve ben de onsuz kalmadım birakabilecegmi sanmıyorum hastanede yanımda kalmasini isticem yoksa aklım onda.kalicak 😢
58Vildan Benim oğlumda babannesini sevmezdi mecbur ona bıraktık eşim geceleri yanında olunca sorun çkarmadı
Sibel-28 Ocak da doğumum olacak benimde 3 yaşında bir oğlum var ve sürekli bende bunu düşünüyorum benim oğlum daha önce yatılı hiç kimsede kalmadı anneanne babaanne hep görüyor yakınımızdalar ama asla bensiz kalmaz evimizde de babası ile oyun oynar her şey yapar banyosuna kadar babası yaptırsın ister ama uyku konusu olunca asla bensiz ve temassız uyumaz gerçekten napıcam diye bende kara kara düşünüyorum ama yine de tek çareyi eşimde buluyorum
huysuz__ Okaliptus09 bana yarın yatış verildi, 4 ve 3 yaşında çocuklarımı babalarına bırakcam, hastanede tek başıma kalıcam🥲 kendim böyle olsun istedim ama içim bi buruk, aklım hep minnaklarımda olcak, gözüme uyku girmedi🤧🥲
bebeklerimveben_ Okaliptus09 18 aylık kızım da benimle hastanede kaldı ananesi ve babaannesi baktı yanım da ben bırakamadım
Okaliptus09 bebeklerimveben_ hastanede anneanne babaanne birde çocuğunuz mu vardı. Hastane çocuğun kalmasına bişey demedi mi