Gulll00 Benim yarin muanem var. 26 sinda da kontrole gitmem gerekiyor. Ameliyattan 1 gun oncesi. 10.gun olmus oluyor. O gun tekrar muane ucreti oder miyim yoksa kontrol sayiliyor mu tam 10.gun oldugu icin. 11.gun mu yapiyor 16 agustos. 26 agustos
dan Gulll00 benim gittiğim hastanede 9 gün , ilk gidip ücret ödediğim günü 1. Gün sayıyorlar , haftasonları vs sayılıyor. 9. Gün ücretsiz kontrol muayenesi için son gün oluyor
Adensmom8 Gulll00 bebiş yarın gideceksen muayeneye son kontrol günün ayın 25i oluyor yani evet ücret ödersin
Zynpkcn Simdi sen 16 sinda gidiyorsunnya onu 1. Gun sayiyorlar senin tekrar gidecegin 26si 11. Gun oluyor.malrsf para verirsin bende cok dikkat ediyorum malesf haftalik.takipdetim.diye para vermemek icin 8. Gun gidiyorum
aslanbaby_ Şeyi biliyor musunuz pekiii, doğumu yaptınız doktor sonra kontrole çağırıyor ya muane için ücret ödüyormuyuz yoksa zaten doğum yaptığımız için doğumun içinde mi doktor kontrolü?
Ayseince12 Merve-betul merhaba bende bişey sorabilirmiyim özel takipliyim idrar vs tahlillerimi devlette yaptırmak istiyorum doktordan sıra almama gerek varmı yoksa direkt yaptırabilirmiyim
Merve-betul Ayseince12 nasıl yani ne sırası devlette yaptırıp doktorun numarası yada asistanı varsa ona yaptırdığını tahlilleri atabilirsin
myavocado Gulll00 yarın muayeneye gittiğinizde hasteneye sorsanız çok iyi olur, uygulmada değişiklikler olabilir, mesela ben de burada okumuştum bazı hastaneler 19 değil 7, gün tutuyormuş muayene aralığını v.s.
Ayseince12 Merve-betul Devlet hastanesinde doktordan sıra almama gerek yok mu gidip direkt yaptırabilirmiyim
myangelson Gulll00 muayene olduğunuz günden itibaren sayacaksiniz. Yani 25 Ağustos 10. Gün oluyor 26 da giderseniz ücret alabilirler
dika Gulll00 bizim özelde 9 gün geçerli gittiğin günü sayıp hesaplıyorsunuz eğer üstünden 1 gün de geçiyorsa ödeme yapıyorsunuz