Cansuuuh 29 haftalığım tam. Acaba etiketleri söküp yıkayıp yerleştirsem mi. Erken mi? Dolabım sürgülü olduğu için çok toz oluyor komodinin çekmecesine yerleştireyim diyorum orada toz olmaz değil mi 🫠 Taşınma ihtimalimiz de var ne yapsam bilemedim
Ayseglllllll Cansuuuh bende 29 um biraz erken gibi sanki 34 gibi yıkar hazırlar kaldırrım die düşünüyorum🧚🏻♀️🐥
Eylul11 Cansuuuh 33 34 haftalarda yıkadım ütüledim ve hepsini yerleştirdim . 35 haftamda ise çantamın eksikleri tamamen bitti
Sumisali_ Cansuuuh ilk gebeliğimde 32 de hepsi tamamdı iyi ki de hazırlamıştım erken doğum yaptım 35+4 te.Şimdide ne olur ne olmaz diye 27 haftalıkken hepsini yıkadım ütü yapıp valiz hazırlaması falan kaldı.ilerleyen haftalarda zor oluyor imkanınız varsa yapın ama ev taşıma durumunuz varmış yakın tarihte ise evi taşıdıktan sonra yapmanızı tavsiye ederim.
Hatice5258 Cansuuuh yıkamaya gerek var mı? Yıkayıp ütülüyo herkes ben yıkamayı da utulemeyi de düşünmüyorum
seddackr 34te başladım 2 hafta sürdü heralde :) ama ben çalışıyordum sadece haftasonum vardı. Yıka, kurut, ütüle, yerleştir baya uzun sürüyor. Çok geçe bırakmamakta fayda var. Ben geç bile kalmışım dedim.
Meryoss Hatice5258 aldığınız malzeme ne kadar temiz olabilir herkes elliyor ediyor yerlere bile düşüyor bunu bebeğinize nasıl giydiriceksiniz pamuk gibi vücutları var
Yesimseen Hatice5258 herkes elini sürüyor birde tekstil ürünleri yerlerde geziyor çoğunlukla hijyen açısından yıkanmalı tabi siz bilirsiniz
[silindi] Hatice5258 şaka yapıyorsunuz sanırım, bebeğinizin narin tenine bunu nasıl layık görürsünüz kim bilir kaç kişinin eli değiyor yerlerde oluyor o kıyafetler yeri geliyor
Suey İlk gebeligimde daha var hallederim diye diye 33. Haftada doğum yaptım hiç birşeyi hazır değildi rezil perişan oldum hemde kuveze girmedi oğlum yıkanmamış kutudan çıkarıp hasfane çıkışı giydirdiler simi 30+3 sor yaptin mi hayır neden çünkü akillanmadim yine erken doğma ihtimali var yapmaya üşeniyorum hiç halim yok yoruluyorum hemen bir kaç güne doğurmazsam halletcem inşallah siz benim gibi yapmayın erkenden hazır edin sonrası gerçekten zor hafta ilerledikçe ağırlaşıyor daha çok gözde büyüyor
Canlarrr Suey 32 deyim cnm bende henüz yıkayıp çanta hazirlamadım bizdeki bu rahatlık nerden geliyor acaba 🙈
Sydaglsen Cansuuuh 28 de başladım bitirdim sonra 33 lerde bi posta daha aldık en son onları da ütüleyip düzenledim. İyi ki öyle yapmışım 36. Haftadayım benim hiç bi şeye dermanım yok valla
Suey Yesimseen malesef yok yakınımda ailem farklı şehirde zaten birde 5yasinda oğlum var ona yetmeye çalışmaktan başka birşeye enerji de vakitte kalmıyor
Dunja Cansuuuh 35. Haftamda hazırladım. 1 günde yıkama, ütüleme ve çekmecelerini düzenleme işi bitti. Çok da gözde büyütüldüğü gibi bir iş olmadı benim için.
Yesimseen Suey Allah yardımcın olsun valla bende 30 da yıkadım 31 de çantasını hazırladım ama zar zor hazırladım gerçekten insan ağırlaşıyor şimdi 34 haftalık yerimden kalkamıyorum 😔
Cansuuuh Hatice5258 siz bilirsiniz ama tekstilde çalışmış biri olarak yıkamanızı öneririm terini silen yerlerde gezen kıyafetler gördüm Allah korusun bebeğiniz mikrop kapmasın ❤️