Kardelen120o Haftada beni neler bekliyo bilmiyorum ama sağ bacagima vuran agri ve iyice ağirlaşmanın zorlugu var hamileliğin sonuna yaklasiyorum korkutmuyo da degil cok zorluyo cook 😁 sizin nasil gidiyo 37. Hafta bebişiniz kilolar nasil 🥰
bussratoygg Kardelen120o bu hafta ekstra zorlandığımı hissediyorum bende sağ bacağıma bir ağrı giriyor özellikle uykudan uyandırıyor.. gece uykuları haram oldu sağa sola dönmek eziyet gibi bebeğin kemikleri batıyor hissediyorum oda sığmıyor yerine artık 😂 Son bir haftam kaldı sezeryan doğum yapacağım yarın gün alacağız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleriii 💖
nureella Bende 37+5 im artık vajinada baskı hissi tuvalete sık cıkm sağ kasık uyuşması :) İnşallah sağsalim alırız kucağımıza cok heyecanlıyım
Zuleyha_18 fundanuresat Eylul11 nureella Bu sağ kasık ağrısı herkeste var sanırım çok kötü benim bide sağ kasığımda sancı oluyor bugün nst girdim sancı çıkmadı o neye bağlı bilmiyorum 😬
Eylul11 37+1 olduk inanılmaz zorlanıyorum artık , kasılmalarım çok fazla . Bir de tek taraflı sırtımda omuriliğimin hemen yanında bir batma ağrı var 2 aydır 🥲 beni en çok zorlayanda bu oldu maalesef
fundanuresat 37+2 çok kilo almamama rağmen geceleri çok zorlanıyorum kasık ağrısı bacağıma vuruyor ama son 6 gün haftaya bebişim kucağımda allahın izniyle 🙏
NM_mom 37+1im şu an, haftaya salı alttan muayenem var. İçimden bi ses açıklığım çıkacağını söylüyor😂😂 kızımda da aynı kontrole gittim 2 cm açıklıkla yatış verdiler. Sağlıkla kucağımıza alalım😍😍
Sevginur61 NM_mom benimde haftaya salı alttan muayenem var ama ilk olacak o yüzden endişeliyim🙈 diğer aletle yapılan muyeneden çok mu zor 🫠
Sedoliko Sevginur61 hiç korkutmayın kendinizi. Şahsen benim için çok daha kolay geçti aletle baktığından. Çünkü tecrübeli arkadaşlar kasmasan hemen biter dediler. Bende çok rahat bıraktım kendimi. 1 dakika içerisinde bitti zaten belki o kadar bile sürmedi
Sevginur61 Sedoliko burda okuduklarımız çok etkiliyor insanı sanırım yoksa eminim ki hem çok kısa sürüyor hemde dayanılmaz birşey değildir ama düşünüyor insan illaki🫣
Sedoliko Sevginur61 hiç kötü düşünme , sadece iki parmak ile kontrol sağlıyor doktor. O bölgenin esnekliğini düşününce hiçbir şey iki parmak 🙈 sonuçta bebek çıkabilecek kadar esneyen bir yer. Kasmadıgın sürece sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum 🥰
NM_mom Yok aşkım, doktor sadece 2 parmağıyla yapıyor kontrolü. Ben de ilk hamileliğimde çok korkup kasmıştım kendimi ama asla korkulcak bir şey değilmiş