Nasirliiii Kizlar bi sorum olacak da cok ozur dileyerek soylemek istiyorum 12+4 hafta hamileyim bazen vajinada cok siddetdi sanci oluyo 10 saniye falan sonra gecio kiminse basina geldimi boyle agri? Her gun olmuyo ama kormak gerekirmi ??
EmineMnc Bende 21+3üm ara ara benimde oluyor sanki yara veya beze varmış gibi ama bir çözüm bulamadım doktorum idrar testi falan herşeyi yaptı bir sorun hözükmüyor bazen olabiliyor genişleme durumundan dolayı dedi
Nasirliiii EmineMnc Canim doktor benden hic idrar testi istemedi yanma ve kasinti sordu yok dedim o zaman bol bol su tuket o sana yeter idrardan tahlil yapmicam dedi idrar yolu enfeksiyondan ola bilirmi acaba
Nasirliiii Ddn7 Ya evet her gun olmuyo dimi haftada 10 gunde bir iki falan oluyo yerimde donup kaliyorum saniyeler sonra gecio
Nurselin Nasirliiii 34+3 bnmde ama aynı Ağrı var belki ben yaklaştığım içindir ama siz bi tahlil yaptırın
melisers Nasirliiii 2 trimestera gecis doneminde bende de olmustu anlik bicak saplanir gibi vajina agrisi. Doktorum rahim buyudugu icin normal oldugunu soylemisti.
Nasirliiii melisers Evet canim sanki oyle oluyo doktora randeovum 1 ay sonra kime soracagimi bilemedim insAllah normaldir
Ddn7 Nasirliiii aynen canım sürekli değil, ben rahim duvarı genişlemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum
Nasirliiii Haribo42 Evet canim bende kalin giyorum zaten ayagimda 2 corap oluyo kan azligi oldugu icin zaten usurum ondan dolayida kalin giyirim tesekkur ederim