Turkbrc Meyra Asel Meyra: Işıldayan , Parıldayan Asel : Bal demek Çevrenizde bu isme sahip çocuklar varmı ? Huyları karakterleri nasıl oluyor sizce ?
Baby_B Turkbrc Benim bebis 11 haftalik cinsiyet daha belli degil ama kiz hissediyorum.Kiz olursa Asel ismi cok güzel bence Asel Lina Asel Duru Asel Ada aklimda var❤️ Meyra da güzel☺️
Mineztrk Turkbrc abimin kızı tam bir kokoş bir cilveleri var aklın şaşar öyle dilli akıllı maşallah 3 yaşında Rabbim sizin evladınıza da onların evladına da can sağlığı versin inşallah
Mucizeayla Turkbrc Asel diye tanıdığım var anasni bı dakka oturtmuyo bı tane konuştuğunu görmedik çocuğun hep bagiriyo agliyo 😁
Sumruhazal Bir aselımız var dağa taşa 🤣 eltımın kızı çok asırı yaramaz hareketli 2 dk durmuyor o yüzden fazla oturmaya gitmiyorum kafamızı sısırıyorlar tabı her çocuk huyu farkli olur hayır’lı olsun
Esmagenc Benim kızımın adı Zeynep Asel 4 yaşında 🌸 uyumlu ve sakin bir kızım var çok naif bence Meyra Asel de çook güzel uyum sağlamış 💖 sağlıkla gelsin annesi 🦋
ykaya18 Asel ismine ben biraz uzağım çok duyuyorum çünkü, ben çok kulağımın duyduğu şeylerden bir süre sonra soğurum 🤭🤭 Ama uyum olarak güzel olmuş, biraz haylaz olurlar diye biliyorum çevremden 🤭🤭