Kızlar 33+1 günlük hamileyim. Dün şiddetli kasık ve karın ağrım başladı. Yürüyemeyecek kadar çok şiddetli bir ağrı.Bugün dayanamadım doktora gittim. Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu dedi. İdrar kültürü verdim. Ama antibiyotiğe hemen başladık. Hala ağrım var. Kasıklarda ve karnımın. Yan tarafında. Yürürken çok zorlanıyorum. Uzanınca oturunca geçmiyor maalesef. Sancılar devam ediyor. Böyle bir durum başına gelen var mı ?

Annesininmelei benim geldi başıma şiddetli ağrı yapıyordu sadece yatıyordum çok ilerlemişti bebek kasılıp bir tarafa toplanıyordu ihmal etme doktorun sana ilaç yada fitil verirse mutlaka kullan erken doğuma kadar götürebilir

birrana Ben hemen antibiyotiğe başladım. Başka ilaç vermedi. Benimde öyle bebek toplanıyor. Allah korusun erken doğumdan korkuyorum. Hazırlıkta yapmadım zaten. Yürüyemiyorum. Uzansam Kalkamıyorum. Biraz hareket etmeye çalışıyorum. Ağrılarım azaltır belki diye. Sizin nasıl geçti acaba ?

Annesininmelei sizi o kadar iyi anlıyorum ki o süreci geçirmiş biri olarak bol bol maden suyu için magnezyum da isteyin doktorunuzdan ağrılarınıza iyi gelir 32.haftada 1 cm açıklığım olmuş 39.haftaya kadar tuttuk elhamdülillah ama ben o süreçte bir destek istedim tek başıma ayakta duracak halim yoktu sirkeli su ile taharet aldım iç çamaşırı hijyene çok dikkat ettim sürekli dezenfekte ediliyordu beslenmeme dikkat ettim ve vajinal fitil kullandım öyle geçti

Annesininmelei ben 16. haftada oldum ama kaç gün kasığım ağrıdı. Hatta bir gün karnımın sol tarafi öyle ağırdı ki oturup saatlerce ağladım. Sizin haftanız ileri ama doktora sorduğumda idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapar dedi. Antibiyotiği kullanıp bol su içerseniz geçer inşallah. Bir de kendi evinizden başka bir yerde lavaboya gitmeyin su an daha hassassınız.

birrana söylediğiniz bir çok şeyi uyguluyorum. Anlamadım nasıl oldu? Ama canım çok yanıyor. Resmen uzanınca ayağa kalkamıyorum

Rabiamina tamam hepsine çok dikkat ediyorum. Umarım geçer. Uzansam kalkamıyorum. Yürürken de çok zorlanıyorum. Tuvalete gitmek tam bir eziyet oldu. Tahmını kaç günde geçti ağrılarınız

Annesininmelei bendede şuan var Rabbim yardımcımız olsun çok zor gerçekten uykudan uyandım ağrıdan fitil ve antibiyotik verildi ama fitilden sonra daha kötü oluyorum sanki iki gündür kullanıyorum fitili yanmam daha çok oluyor (Tirivag ovul) fitilin adı bilmiyorum sabahı zor bekliyorum

Cicekanne123 Fitil vermedi bana doktorum. Resmen yürüyemiyorum. Doktorum beni görünce şok oldu. Antibiyotik verdi işe yarayacak dedi. Dün akşam ilkini içtim. Günde 3 4 litre su içmeye çalışacağım. Bir de neredeyse 3 4 saatte bir iç çamaşır değişimi yapıyorum. Çok akıntım var su gibi oluyor iç çamaşırım. İnşallah geçer. Çok geçmiş olsun size de.

Annesininmelei kasık ağrısını diyorsanız ben neredeyse 2 hafta çektim. Tabi enfeksiyonun derecesi de önemli. Allah şifa versin size de. Çok zor ben de o zamanlarda sürekli yattım.

Rabiamina kasık ağrısı karnımın tamamı ve böbreklerime kadar atıyor ağrı sürekli idrar yapma istediği ağrı oluyor sıcak su torbasını ayaklarıma tuttum biraz rahatladı acile gideceğim tekrar çünkü düşük riskim de var çok korkuyorum

Cicekanne123 benim bir gün karnımın sol tarafı çok ağırdı resmen oturdum kaç saat ağladım. İçinizi ferah tutun. Onlar öyle sağlam bir yerdeler ki. Yine de olacağın önüne geçilemez tabi ki. Siz doktora tekrar gidin herkes bir değil. Ben de korkudan 3 doktora gittim ama bebeğim iyi çok şükür. İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınız.