• Öneri
  • Yenidoğan kıyafeti kurutma makinesine atılırmı?

Mommmmy çalışırken zamanla yarışılıyor haklısınız hamilelik öncesi çalışıyordum sizi anlayabiliyorum. Ben pamuklu kıyafetlerde bir tık toplanma hissettim ama söylediğim gibi uzun süreli kullanmadım max 1 saatte kurutma yapıyorum o da kışın. Bebek kıyafetleri de hep pamuklu olucak galiba 0-3 değilde 6-9 almaya doğru kayıyorum kurutma makinesi ihtimalline karşın

Yammur lcw defacto ürünlerinde çekme olmadı. civil e bebek ürünleri çekti kurutmaya attım mecburen ipler yüksekte asamazdım. kurutmalık da yoktu mecburen.

VeraVrea küçülme olayı makine programına bağlı benim kaç senedir hiçbir kıyafetim zarar görmedi, bebeğimin de öyle. Kurutma ısısı da yeterli güneş görmesine gerek yok

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar 2 hastane çıkışı almıştım birini kurutmaya attım ve malesef çekti ☹️ Çok üzüldüm iyisi denemelik attım yoksa bütün kıyafetleri mahfolucaktı

2 ay sonra

Yammur ben altus aldım sırf bebeğim için aldım zaten yıkadım kurutmaya attım dolap kuruluğu extra kuruluk seçtim siyah beyaz renkli battaniye herşeyini kurutma makinesinde kuruttum sadece ilk aldığım zıbın çok çekti 3-6aylıktı öyle alelade bir yerden almıştım yeni doğan gibi oldu küçeldi😄 başka hiçbirşey çekmedi ama bir toz çıktı sorma iyiki de almışım kurutma mk dedim