Cansutkbs Kızlar ben bildiğiniz pırasa yemeğine aşığım😂yiyince 4 5 tabak yiyorum bebeğime sakıncası var mı pırasanın maydanoz ve nane zararlıymış ya ondan soruyorum
Deletedmom34 Cansutkbs Maydonoz söktürücü özellikte diye biliyorum canım ama tüketmeyelirsin sen onu 😇
Kubractnzt Cansutkbs ben maydanoz falan tüketmiştim 🤔 her şeyin fazlası zarar o yüzden dikkatli tüketin ☺️
Hacerr Cansutkbs bende çok yiyorum hiç bişey olmadı çok şükür 35 haftaya geldik ekşili ekşili olsada yesem şimdi canım nasıl istedi😋 Ben hiç zararlı olduğunu duymadım aksine kabızlık sorununa çok iyi geliyor bağırsakları yumuşatıyor
2prenses_masal-oyku Cansutkbs maydonozu doktora sormuştum orurup bir demet yiyen insan yoktur heralde dedi belli bir miktar yersin sorun olmaz demişti ☺️ nanede çay olarak günde iki bardaksa sanmıyorum bi sıkıntı olacağını ☺️
burcuozturk Canım 4-5 tabak nedir tabagın kücük mü acaba🧐 fazlası zarar sonucta en fazla 2 yeterli bence
Cansutkbs Ay valla dayanamıyorum çok seviyorum 😍 Neyse birşey olmazsa sıkıntı yok tabak küçük cok büyük sayılmaz😍😂
Ece111 Cansutkbs Ayy nasıl canım istedi ekşili ekşili olcak😋😋😋eşim yemiyor diye yapmıyordum yarın akşam iş çıkışı ilk işim alıp yapmak😋😋
Rstasar Cansutkbs zeytinyagli pirasa benimde favorim .Yalniz havucu az atin sekeri yukseltiyor onun haricinde pirasadan birsey olmaz .Hatta faydali bile
Gulcag Cansutkbs bende manyak gibi yiyorum annem babam eşim gözümün içine bakıyor 😂😂😂 ne diyorum iki canlıyım 🙈😂 ye ye bşy olmaz ben devamlı yiyorum ama ekmek falan yemem yanında o yüzden çok tutmuyor 😂 yine acıkıyorum 🙄🤷🏼♀️🙈
Hulya57 Cansutkbs ay bende cok seviyorum yemeğini sadece bide limon sıkıp yiyorum oh mis şuan bile agzim sulandi 😂😂😂
ayaniz Cansutkbs lütfen artık şu konu baslıklarına yemek ismi yazmayın.suan canım istedi mesela gece saat 12??? Herkes hamile burda hani.....
HlyaTopal Valla pırasanın plesentaya çok iyi geldiğini duydum.benşm plesentada erken yaşlanma oldu kızlar yarın Doğuma giricem 37.ci haftada.bilseydim faydası olduğunu hergün yerdim sonradan öğrendim.
Busradrkc Cansutkbs bende bu akşam yaptım ayıla bayıla yedım fazlası sana zarar pırasa cok faydalı kemıklerı gelıstırır kan dolaşımını sağlar