Bebisbay 24 saatlik idrar toplama sonucum 350 çıktı kızlar çok mu kaç olunca gebelik zehirlenmedi oluyor
Sosyalbiri Bebisbay benim de 520 çıkmıştı. Tansiyon takibin yapılıyor. Tansiyonun yükselmezse korkma.
teachervera Bebisbay Tansiyon yoksa korkma ilk gebelikte preaklamsi geçirdim apar topar ameliyat oldum ikinci de protein kaçağı 300 civarı idi sıkıntı olmadı üçüncüye hamileyim yine protein kaçağı var 300 civarı sıkıntı yok tansiyon yok
elif475475 Bebisbay benim 300 du ve doktorum enfeksiyonla da alakalı olabilir tansiyonun iyiyse sadece sıvı almanız çoğalt demişti o kadar. Ben de biraz araştırma yapınca bol suyla da vücuttan temizlendiğini görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden doktorun dediği gibi ilaç falan kullanıyorum sadece bol bol sıvı alıyorum gün içinde çok da tuvalete çıkıyorum şimdilik 14 haftalık her şey sağlıklı ilerliyor
Rmdlbs123- Bebisbay benimde sonucum aynı doktorum hafif preeklampsi geçiriyorsun dedi suan 35+3 en geç 37 de alırım bebeği riske atamam dedi cuma kontrol edecek bebeğin gelişimine göre karar verecek bebeğimde 2 hafta geriden geliyordu en son bakalım merak içinde bekliyorum
Hayriye32 Tansiyon düşükse risk azalıyor tansiyon yüksek olduğu anda bebeği alırım dedi bende aynı şeyi yaşadım benim 3 çıktı riskli tuzu azalttım bol su için eğer bunları yapmazsanız heryeriniz sişer benim 20haftalıkken çıktı hala devam ediyor
Alinrabia Hayriye32 bnmde tansıyon yukseklıgım var ıdrarda proteın 3 du gecenlerde acılde ıdrar verdım 2 cıkmıs 31+6 yım 14 uncu haftadan berı cekıyorum bunu aynı zamanda bobregımın bırınde kuculme var o yüzden ıdrarda protein oldugunu soylemıstı doktorum bu aralar bebegım bobreklerıme asırı baskı yapıyor agrıyor sureklı😔
As12344 Bebisbay +1 çıktı haftam ilerde olduğu ıcın istedıker aslında tansiyon felan Da yok ben de gayet iyiyim 🙂
Bebisbay Sosyalbiri biraz korkuyorum açıkçası doktorum gebelik zehirlenmesi değilsin dedi ama takip edelim dedi ne yiyip ne icicem anlamiyorum
Nurhalitefe Benimki 586 çıktı doktor yüksek bir durum dedi takipteyim şuan tansiyon yüksekliği olmadığı sürece sorun yok