Esra55 Kızlar merhaba. İmperial hastanesinde Dilek hanıma gidiyorum. 12+4 günlük hamileyim. Dilek hanım iyi bir doktor ama çok yoğun. İstiyorum ki kontrole gittiğimde otursun benimle şikayetlerimi dinlesin beni aydınlatsın. Konuşsun benimle uzun uzun. Var mı önerebileceğiniz bu tarz bir kadın doğumcu.
Aryaalina Esra55 yıldızlı medical park bayan doktorum vardı özgür Özdemir çok iyi bi doktor bende tavsiye üzere gitmiştim memnun kalmıştım
Kubractnzt Esra55 bende Medical Karadeniz’e gidiyordum numuneye gectim. Ama Sizin gittiğiniz hastene de Kırhan bey varmış sanırım onu da tavsiye etmişlerdi bi de onu deneyin. Öyle hiç denk gelmedim uzun uzun konuşan doktorla inşallah denk gelirsiniz
Gokce_pelit Medicalpark karadeniz hastanesi mustafa naci imamoğlu var yazın 2 3 kere gitmiştim tatile geldiğimde çok ama çok memnun kaldım herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor.Keşke ist da onun gibi bir doktora rast gelsem🙏☺️Tavsiye ederim...
Tgcetrzi Belinayim e randevuya kayıt oldum canım filiz hanıma hatırlatma ekliyorum randevusu acıldığı gibi mesaj geliyor . Yoksa bulmak zor oluyor.
Belinayim Tgcetrzi canım peki her gitme de tahlil veriyor musun tahlil verdikten sonra tekrar sıra beklemek zor olmuyor mu
Tgcetrzi Belinayim her gitmede tahlil vermiyorum ki enfeksiyonuma bakıyor kanıma bide ilacım bittiği zaman tahlil veriyorum sonuç için beklemiyorum ki gösteriyorum cıktısını alıp canım.
Tgcetrzi Belinayim tekrar sırada almana gerek yok canım sıran zaten 10 gün gecerli cıktıgı gibi direk göster .
anapanda12 Ben vakfıkebir de Duygu Doğdu hanım var ona gidiyorum ve çok dua ediyorum ona. Harika bir doktor. Gerek hastayla kurduğu iletişim olsun gerekse şikayetlerinizi sabırla dinleyip sizi tebessümlerle cevaplaması olsun çok iyi bir doktor. 20+5 günlük gebeyim 7. Haftamdan beri havadan sudan sebeplerle bile gitsem mutlaka dinleyip kontrolden geçirip içimi rahatlıyor her seferinde. İyi ki var💗
Ozlemzolan Esra55 dilek hanım gercekden cok yogun ıkı cıft laf edemıyosun bnde onur dündara gidiyorum memnunum ılgılı dınlıyo her seyı rahat konusabılıyosun kırhan beylede paslasarak hareket edıyorlar memnunum