Ozbekasena Tubissirin stresten yapma rabbim hayırla kucağına almayı nasib etsin fazla ayakta durma 3 ay doldurana kadar bende hep yattım 3 ay boyunca
Ozbekasena Emos42 inşallah canım bende haftaya yapilmamgerekiyormus Dr öyle dedi 28 haftada tekrar iğne olman gerekiyor diye şeker yüklemesi yaptirmadim bakalim gidince isterse yapılır oda
Emos42 Ozbekasena maalesef benim 2.saat şekerim yüksek çıktı biraz diyetisyene gideceğim 28. haftada uyuşmazlık iğnesini yapalım dedi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız vaktinde
Esrakcshn Ozbekasena biZde kan uyuşmazlığı yok ben pozitif esim negatif sanırım kadın negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyormuş? 6+3 6+5de oldu haftasonu kendi doktoruma gidicem görmesi için acil deki doktor kese altında kanama olduğunu göstermişti inşallah bebiş sağlıkla ilerler 🙏
BG02_ Mnks35 Allahın izniyle korkmayın nasibi varsa hiç bir şey olmaz. Benimkisi tüp bebekle alakalı değil başka rahatsızlık var bende. Ondan dolayı yüksek riskli
Larraa 9+4 ilk deneme de tuttu çok şükür. Şu an her şey yolunda görünüyor. 4 seneyi geçtikten sonra kavuştuk biz de mucizemize. Rabbim her birimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın ♥️ 🙏🏻