Hicran57 bebegım eve taburcu olduğunda 2200 du vallahı çok rahat baktım oyuncak bebek gibiydi yıkamasını bıle tek başına yaptım. Hatta bebegım kuvezden çıkmadan post açmıştım ben bu bebegı nasıl bakıcam korkuyorum yıkayamam nasıl doyurucam bogulmaz mı bıberonla dıye. Bebegım kuvezden postu açtıktan 2 gun sonra cıktı eve bı geldim esıme dedım kımseyı çağırma ben bakarım yıkarım vefat edene kadar altını bıle kımseye değiştirmedım tek başına baktım annelık kucağına aldığın an yükleniyor. Emzırmeye gittiğimde hemsıreye aglamıstım tutamıyorum kucağımda alın bebegı 3-4 kılo olsun öyle verin dıye hatta tek göğsümü emzırdım tekını emmedı acıl telefon geldı dıye hemsıreye verip kacmıstım korkumdan 3-4 gun bogazım açıyor dıye kucağıma almaya gıdemedım sadece uzaktan gördüm. Ama eve bı getırdım 2200 du yavrum sankı 10 çocuk bakmış gıbı tecrube edınmıstım tek başına bakmıstım oglumu hatta eve geldı çocuğu soydum esım bana baktı ben ona 5 dk bakıstık nasıl yapıcaz dıye esım hatta pes etti annemı arayalım bogarız dıye ben dedım dur arama ben hallederım korka korka yıkadım 😂 bıberonla ılk mama verdıgımde çocuğu evırdım cevırdım nefes alıyormu dıye hayatımda çocuk bile kucağıma almamış ınsandım ben