senaall Kızlar iyi akşamlar başına gelen var mı dün akşamdan beri bacaklarımın altında kaşınmalar başlayınca bugün akşamüstü acile gittim Alp değerim 177 çıkmış doktoruma sonuçları attım yarın gel hemen ursactive tablet başla dedi aldım içtim bi sıkıntı olmaz inşallah çok korkuyorum 😞
Kevserduru senaall geçmiş olsun canım benim de ilk gebeliğimde gebelik kolestazı olmuştu aynı ilacı kullandım bi sıkıntı olmadı korkma bişey olmaz inşallah
gzm_42 senaall kaç haftalıksiniz acaba bende de dün başladı çok kötüyüm uyuyamıyorum ilk oğlumdyknde vardı çok zor atlatmistim gene korkuyorum 😢
senaall Kevserduru inşallah çok teşekkür ederim 🙏 sizde kaçıncı haftada çıkmıştı acaba ve kaçta doğum yaptınız
senaall gzm_42 37+4teyim 38+5 için planlamıştık doğumu bakalım yarın gidicez erkene çeker mi doktor ben de onu düşünüyorum sağlıkla kucağıma alayım tabi önemli değil de 🙏 ben çıkacağını düşünerek gitmedim açıkçası ama yine de riske atmayayım dedim iyi ki gitmişim siz de aksatmayın bence ve benim göbeğimde çok kaşıntı vardı ben çatlıyor diye düşünüyordum 🥲 sizin ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada çıktı yoğun bakım ihtiyacı oldu mu bebeğinizin
gzm_42 senaall 35 haftalıkken çıktı alt ast değerlerim çok yükseldi ne yaptıysa düşmedi normal doğum istediğim için de bekledik ama doktor fazla bekletmeme tarafındaydı sknti olur dedi 38+6 da suyum geldi gittim hastaneye kakasini yapmış karnındayken ama 12 saat suni sancı çektim açılma fazla olmayınca imza attım sezeryana aldılar Allah’a şükür de yoğun bakım sürecimiz hiç olmadı umarım bunlar da da olmaz ikiz gebelik korkuyorum daha bizim haftamız küçük 28+4 üz daha biz ikiz oldukları için 2 haftada bir gidiyorum perinatoloji bölümüne takipliyim her 2 hafta da bir kan idrar alıyorlar zaten bunuda soylersem bakarlar değerlerime ihmal etmem yani Allah’ın izniyle inşaallah çünkü başımdan geçtiği için biliyorum ama doğumdan hemen sonra değerlerim düzene girdi ama kaşıntım doğumdan 3 ay sonra gecti
senaall gzm_42 inşallah olmaz hayırlısıyla 🙏 cidden riskleri fazla ben de internette okuyunca korktum zaten normal doğum istemiyordum alalım derse diretmem inşallah sağlıkla doğar 🙏
gzm_42 senaall yok yok hiç diretme direk alsınlar çünkü haftan gayet güzel senin hem senin için hemde bebek için en iyisi bu kaşıntı da gider rahatlarsın Allah’ın izniyle canım Allah korusun anne karnında ölme anne karnında kaka yapma oluyor ama daha bilmediğimiz bir çok şey de var sıkıntı yani Allah göstermesin tabi ama başımdan geçtiği için biliyorum insan korkuyor korktuğu gibi de zaten çok kötü birşey sürekli kaşınmak hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim 🤲🤲
senaall gzm_42 gerçekten öyle Allah korusun 🙏 Rabbim bana size hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🌸