Hifaa123 Kızlar 13 haftalık hamileyim bu sabah karnımın bir tarafı sertti bebek sanki oraya toplanmış gibi normal mi bu durum
aysenuraydin2 Hifaa123 13 haftalık gebelikte bebek karında olmuyor henüz çok minik bebeğiniz ve kasıklarınızda daha yukarı karına doğru çıkmadı benim de öyle olmuştu acile gitmiştim doktor bana bu açıklamayı yaptı ve bir şey söylemedi kabızsanız eğer ondan kaynaklı olabiliyor.
Mt0244 Hifaa123 benimde aynı şekilde karında değil ama sağda solda sabhaları özellikle limon buyuklugunde sertlik hissediyorum
Canlarrr Hifaa123 ben 20 li haftalarda sertleşti dedim ilaç verdi düzeldi . Sizde yarın gitme imkanınız varsa gidin görülün doktorunuza . Özelse numarası vardır msjda sorun
Balkan77 Hifaa123 benimde öyle bir sorunum var ben 16+7 haftalık hamileyim bugün karnımda şişlik sertlik var kabızlık çekmiyorum çünkü rahat tuvalete çıkıyorum tedirgin oluyorum çok 😭
Hifaa123 Canlarrr benim 2. Gebelik ilkinde son aylar böyle olurdu ilaç kullanırdım bbu haftalarda böyle olunca garibsedim
Mt0244 Hifaa123 sordum canım normal dedi benim ikinci gebeligim ilkinde de böyle oluyodu herhangi bi ilaç vermedi bana