Cemilec Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim idrar yolunda iltihabım var agumentin antibiyotik verildi bide monurol 3 g kullanmalimiyim sizce korkuyorum kullanan var mi varsa dönebilir mi
iremsevinc Cemilec ben cec 1000 mg kullanıorm idrar enfeksiyon icin enfeksiyon anamı belledi resmen hala ağrıdan kıvranıom o derece kullan mutlaka enfeksiyon daha zararlı
cLearQueen Cemilec kullan tabiiki. Ben riskli gebeyim bana da vermisti doktorum. Kullanmazsan daha kötü
Esmats Cemilec diş için kullandım bir kutu sıkıntı yok, monurol de kullandım az önce de fitil kullandım bir sıkıntı yok korkmayın
Annesininmelei iremsevinc Merhaba işe yaradı mı acaba ? Bende dünden beri kıvaranıyorum. Bugün ilaç yazdı başladım ama hala aynı
Zeynepci012 Valla duygularıma tercüman gibi başlık bugün gripten verdi o ilacı bana daha ben yazcaktım kullanan varmı diye bende yarın başlıcam atmaya 3 gün kullan dedi sabah akşam doktor enfeksiyon daha kötü gerçekten boğazım mahvoldu burnum akıyor çok kötü
iremsevinc Annesininmelei canım bugün 3.gun anca etki göstermeye başladı, bugün biraz daha ağrılarım hafif kedi şükür
Annesininmelei iremsevinc anladım canım. Benim dün başladı ağrılar. Doktora bugün gittim. Akşam başladık antibiyotiğe. Ama hiç etkisi yok. Demek ki zaman gerekiyor.
Cemilec Sadece monurol 3 g toz u kullandım pazartesi yine gidicem işe yaramazsa agumentin kullanilicam korkuyorum daha önce bir düşüğüm oldu 😕
iremsevinc Annesininmelei sabret canım inan bak cuma manulor tek kullanımlıl kullandm fayda etmedi pazartesi gene kullandm yok ağrışar artıo salı kadın doğum cıktm cec 1000 mg yazdı salı gece çarşamba sabah akşam kullandm bugünde sabah akşam kullandm anca kendime geldim ve mutlaka bol şu iç antibiyotik hepsini bitir doktorum sakın iyileştim diye bırakma dedi af edersin bugün akıntı gelmeye basladı vajinama baktım bembeyaz pütür pütür anca atıo içten enfeksiyonu inan o ağrıları çekmek beter kaç gün hem eşime ovdurdum hem sıcal şu torbasını belime koydum anca iyim tabi sırt ağrılarm birazda haftamdan dolayı oluyor ama o kasık ağrım mide bulantlrm geçti
Maserzek 9 ay boyunca 1000 mg agumentin kullandım. Hiç bir şey olmadı ve enfeksiyon kadar tehlikeli değildir. ikisinide kullanabilirsiniz
Okaliptus09 Bende grip olmuştum 2 defa kullandım 1000 mg olanından. Başta bende tereddüt etmiştim ama Güvenle kullanabilirsinig
Annesininmelei iremsevinc Çok şükür canım inşallah dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede geçer. Sana da çok geçmiş olsun. Sağlıkla sıhhatle alalım kuzuları kucağımıza inşallah 🙏🏻
Annesininmelei iremsevinc canım seninde karnında sağ tarafta hiç geçmeyen bir ağrın var mıydı ? Sağ tarafta göbeğimin tam hizada bir ağrı var hiç geçmiYor
Annesininmelei iremsevinc benimde baskı şeklinde sağ taraf ağırlıklı ağrım var. Az önce 3. Antibiyotiği içtim. Neredeyse hiç ilerleme yok . Kızım hareket ettikçe daha çok artıyor ağrı