Zeyneppx Kızlar 33 haftalığım son bi haftadır göğüslerimin altında kaburga kemiklerim batıyo resmen böyle iğne batması gibi can yakıyo ya aynı durumu yaşayan var mı ne sağa yatabiliyorm ne sola nasıl batıyor anlatamam
Zeyneppx Zeyneppx 😥 çok batıyoooooooooooo kızımda çok hareketlii baskı yapıyo ondan galiba ama çok can yakıcı yahu 🥺
birkizannesi21 Zeyneppx benim son günlerde belimdeki kemiklerim de öyle oluyordu acısından duramiyordum 2 gündür çok şükür yok ama göğüs altında oluyor hala bende haftaya gidince sorucam inşallah
Semihaoyku Benimde aynı bebek baş asagi kaburgamda ayaklariyle itiyo tekme atiyo genelde sağ kaburga ölü oluyo ince sizi şeklinde pazartesi gittfimde sorcam bakalım
Zeyneppx Semihaoyku aynı benimde bebek bas aşağı aynı dediğin gibi oluyor bende perşembe gidicem sorunca bana da yazsana aşkım
Naznaz110 Benim ilk aylardan başladı oo ağrı böyle kemik uyuşmuş artık ağrıdan ne oturabiliyorsun ne yatabiliyosun doktora gittiğimde az su tüketimi ve ürolojiye yolladı böbrek genişlemesi çıktı 31 haftamdayim ama geçti ağrı felan