gevezeyazar1 Kızlar öğlen burda prima 8 adet bez hediye ediyo diye bi post gördüm ama sonra bulamadım bana bi yardımcı olur musunuz nasıl üye olucam napıcam
Htckyvz gevezeyazar1 prima üyelik yaz google ordan üye ol doğru canım tuzak falan değil inşallah üye ol sanada gelir aynı adrese eşin falanda üye olsun o zaman şansın artıyor
Kubractnzt gevezeyazar1 ben yaptım 3 hafta oldu hala gönderecekler 😒 siparişiniz alınmıştır onaylanmıştır diye mail gelmişti ama tık yok 🤔
Deletedmom34 gevezeyazar1 Canım siteye girip üye oluyorsun deneme ürünü kuşçundan sipariş veriyorsun ama bana gelmedi 🙄
Vefas Ben denedim üyeligi yaptı ama yaptıktan sonra bir ekran çıktı üyeliginiz aktif edilememiştir gibi bir yazı bu da tuzak ya 😳😷😟
_peritozu Prima nin sitesine üye ol giriş yap canım. Aramaya deneme yazınca çıkıyor 1 numara ve 2 numara sepete ekle sipariş ver canım 1 ayda falan geliyor
Tubidy Kızlar ya bi günlük bez için değer mi kişisel bilgilerinizi paylaşmaya 🙈ki ilk doğduklarında 8den fazla bez gidiyor 😂temizinden sleppy alın kullanın derin ben 😂