dyt123 Haftamı bitirdim bu gün itibarıyla ama ne bulantım bitiyor ne baş dönmem ne uykum.. gerçekten hiçbir şeyden tat alamıyorum. Bazen sinirden ağlamak bile geliyor. Ne tavsiye edersiniz yada ne söylemek istersiniz aynı durumu yaşamış olanlar yada aynı durumda olanlar 🥲
uykusuz1parol dyt123 ayy ben ikinci gebeliğim eşim sanki hamile değil hasta olmuşsun gibi diiyordu 8 den sonra biraz rahatladım Şuan 10 haftalık
Htczdmr dyt123 14 haftalığım ben bu yazdan bişey anlamadım. Bulantı, halsizlik. Ne zaman geçer ben ne zaman normale dönerim çok merak ediyorum
dyt123 uykusuz1parol umarım bana da o rahalama bir an önce gelir, gerçekten kafamı kaldıramamaktan çok yoruldum
Larraa Haftada bulantılarım başladı, 7. Hafta zulüm gibiydi ne bir lokma yiyebiliyordum ne su içebiliyordum. 8. Haftada bir tık hafifledi. Şu an 9. Hafta içerisindeyim epey bi rahatladım. Tamamen geçmedi ama bir şeyler yiyorum biraz daha. Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum 🥰 Sizde merak etmeyin yavaş yavaş geçecek bunların hepsi 🌸