Seymasinancona Kızlar 28. Haftalık hamıleyim özellikle akşamları çok kalp çarpıntım ve nefes darlığı oluyor normal mi
Fatmaykt Seymasinancona doktora sormadım ama araştırmıştım normal yazıyordu tabi yine bi doktora görünmekte fayda var
Berenimibekliyorum Seymasinancona oturduğun yerden ayağa kalk biraz gezin canım kasılma oldukça hep kalkıp yürü evde. Geçmiş olsun. Korkma çok normal. Bebek baskı yapıyordur
Aysegul377 Seymasinancona cnm bnmde oluodu ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir durum olmamıştı. Ekg çektirdim küçük bir delik cıktı. Doğumdan snra tkrar gidicem. Ama sninki normal olablr kötü düşünmeyelim🙏
Seymasinancona Berenimibekliyorum aslında piskolojık olabılır diye düşünüyorum bebeğimde gelişme geriliği bsşlamıs çok üzülüyorum kafama takıyorum bu yüzden de olabılır
Seymasinancona Aysegul377 inşallah canım hamıllılıkte nırmalmiş diye okudum ama insan tedirgin oluyo yinede
Berenimibekliyorum Seymasinancona üzme kendini tatlım hafta haftayı tutmayabilir. Sen üzülünce bebiş de etkilenir. Dua et bol bol 🌹 bak sen rahat ol bebişin de yavaş yavaş toparlar Allah’ın izniyle. Allah’ım bebeğini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşalalh 🙏