Elaydaaaa Canım çok sıkılıyor ya dünden beri mideme çok baskı var. Bir şey yesem de yemesem de midem yanıyor. Sizler ne durumdasınız
tugbaturkballi Elaydaaaa 38+1 deyim ben 🧡 ben de hiçbir belirti yok, ne kasılma ne ağrı ne mide yanması, sadece çabuk yoruluyorum o kadar. Zaten bebeğim kanala da inmemiş ben de buna çok üzülüyorum, sezaryen mi olacak acaba 🥲
Elifnare93 Elaydaaaa ayyy sanki beni tarif etmişsiniz gerçekten bu ikinci hamileliğim ama herşey çok farklı
Elaydaaaa oznur-1098 benim iki gün önce 4 cm açılmam vardı. Doktor eve yollamıştı. Bebek hareketleri iyi suyun falan gelince gelme demişti. İki gecedir düzensiz sancı çekiyorum. Ve midem çok yanıyor yatamıyorum oturamıyorum. Beklemedeyim o yüzden canım çok sıkılıyor
Elaydaaaa tugbaturkballi yürüyüş çok yapın bende 36 haftalıkken doktora gitmiştim daha bebek hiç dönmemiş demişti. Bir hafta sonra tekrar gel demişti. Bir hafta sonra tekrar gittim bebek pozusyon değiştirmişti daha sonra 38+2 Ken gitmiştim 4 cm açıklık var demişti doktor o günden beri sürekli temizlik ve evin işlerini yapıyorum yürüyüş squat çömelme hepsini yapıyorum açılma hızlansın diye ama tık yok
Ozgecikko tugbaturkballi Al benden de o kadar. Yalancı kasilmam bile yok , doguramicakmisim gibi geliyor
Elaydaaaa tugbaturkballi benim bebek 37+5 haftalıkken kendini söndürmüştü korkmanıza gerek yok 38 ya da 39 haftaya da kendini döndürür ve kanale girer Rabbim sağlıklısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah
tugbaturkballi Elaydaaaa iiiiiinşaallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim inşallah bu hafta döner benim bebeğim de 🙏🏻 sizin de açılmanız hızlanır ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️
tugbaturkballi Elaydaaaa bu arada YouTube da Activating Labor diye bir video varmış ve onu yapan hamileler o gece doğurdum/birkaç güne doğurdum yazmıştı bir bakın isterseniz 🙏🏻
tugbaturkballi Ozgecikko benim de öyle sanki böyle 45.haftaya kadar bile giderim gibi 😢 erkek mi sizin de?
Elaydaaaa Kızlar dua edin bugün yatışım olacak 5 cm açılma ile bebek hareketleri azaldığı için yatış vereceğim dedi suni sancıyla olacak herhalde dua edin