Merhaba arkadaşlar. Neredeyse 2-3 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz. Son 7-8 aydır takipliyim. Daha önce 2 kez ovitrelle yaptım. Birinde 16 diğerinde 18 gün sonra adet oldum. Adetten bir hafta önce göğüs hassasiyeti ve dolgunlaşma başlar. Şuan hiçbiri yok. Bu kez 7 ağustosda 23:45 de çatlatma iğnesi ovitrelle yaptık. 9 ağustosda 11:25gibi aşılama yapıldı. Aşılama yapıldığından beri kasık ağrısı ara ara gelip gitti ama hep oldu. Bende hep dikkat etmeye çalıştım. İki gündür kasıkta inceden bir yanma hissi gelip gidiyor nadiren. Bugün biraz yordum kendimi. Kasık ağrım normalden biraz daha fazla oldu ve yanma daha sık oluyor. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye merak ettiğim için bugün erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi ilk 5-10 dakikada çok çok zor göründü ama 45-50 dk sonra silik de olsa gayet rahat görünüyordu. Bu kez de testi yapma amacımı atlayıp acaba gerçekten pozitif mi diye düşünmeye başladım. Anlattığım durumların benzerini yaşayan oldu mu acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Söylediklerim gebelik belirtisi olabilir mi? İğnenin 8. aşılamanın 6. gününde(yapılan günleri saymazsak) gebelik haberi alan oldu mu?