babysglm Merhaba bugün 6+3 oldum mide bulantım azaldı ama aralıksız olarak mide yanması yaşıyorum. Normal mi ? öneriniz nedir ?
Bume babysglm ben bir kere yaşadım miğde yanmasını o da geç saatti milföy börek yemiştim gece yanmaya başladı boğazıma kadar sonra muz yedim anında kesti
hermione_granger 28+5 hamileliğimin başından beri geçmeyen yanmam var benim önce ılık süt içerek geçirmeye çalıştm ama olmuyordu doktorum galviks şurup önerdi onunla yaşıyorum resmen
babysglm hermione_granger 13 hafta oldu hala azalma yok maalesef ve doktorum ilaç önermiyor naneli sakız çiğnemek biraz rahatlatıyor tavsiye edebilirim :)
hermione_granger babysglm teşekkür ederim sabahları nexsium içiyorum artık bende şikayetim kalmadı ilaç kullanmamda sakınca görmüyor benim doktorum
Hale_canoglu babysglm soğuk süt çok iyi geliyor bende çok çektim ama dr bana şurup yazmıştı kullanma gereği duymadım süt sayesinde bir de tahin iyi geliyor diye çok yorum okumuştum
babysglm Bume 9 dan sonra yemek yeme diyor doktorumda arada kaçamak olabiliyor tabi ama bu yanma yediklerimden kaynaklı bir yanma değildi benim yemek yemesem bile aşırı derecede yanma yaşıyordum şu an biraz daha azaldı şükür
babysglm Ozgezfroglu bana o anlık yanma anlarında çok iyi geliyor ama uzun süreli çiğneyemiyorum zaten midemi bulandırıyo o zamanda 😂
babysglm hermione_granger 2. Trimester dönemine yeni girdim belki benimde ilerleyen aylarda izin verir sağlıkla gelsin inşallah