Tubatubila Arkadaşlar dışarıdan çok yakınımda silah atıldı o korkuyla koltuktan kendimi yere yan şekilde attım ama hızımı kestiremiyorum düşmüş kadar sert mi indim inanın korkudan hatırlamıyorum 20 haftalık hamileyim bir şey olmuş mudur çok korkuyorum
Cosimaniehaus Tubatubila muhtemelen bir şey olmamıştır ama acile gidin orada bebeğin kalp atışına falan bakarlar.
Kara22 Tubatubila içiniz rahat olsun bisey olmaz ama eğer agriniz veya lekelenmeniz olursa hemen gidin
Semyil Tubatubila canım hareket varsa korkulacak birşey yok bebek daha küçük ve su dolu bir kesenin içinde darbe alabilmesi için çok büyük darbeler alman gerekiyor içini ferah tut. Bende 20.haftalardayken sandalye altımda kırılıp yere yapışmıştım hemde çok sert bir şekilde doktora gittim birşey olmayacağını söyledi
neanladinyurdagull Tubatubila hareket varsa gitmenize gerek yok.Bende daha önce got üstü düştüm banyoda büyük çocuğuma çiş yaptirirken ıslakti kaydı düşmesin diye tuttum diğer elimlede kendimi tutayim dedim ama sert şekilde düştüm.