denizleo09 Kızlar Ekim sonunda doğum yapacağım rica etsem pijama ve gecelik önerilerinizi paylaşabilir misiniz sezaryen olacağım için bi takım gecelik bir de pijama alayım diyorum ama hiç kullanışlı model bulamadım
Xxxxci Mihruss bunların kumaşı çok ince diyorlar doğru mu bende kasımda doğum yapacağim ama üşütür mü bilemedim
Mihruss Xxxxci ekimde sonu doğuracağım bende inşallah evet ince ama diyarbkırda o zamanlar asla üşütmez üstüne ben sabahlık da aldım tabi 😀
Xxxxci Mihruss bende antalyadayım buralara öyle kara kış gelmiyor zaten benim aklımda bulunsun bakalım bu takım 🥲 teşekkür ederimm🥰
Mihruss Xxxxci ilk doğumumda Ekim ortası oldu kalın almıştım asla giyemedim doğum sonrası inanın süt hormonlarından olsa gerek ben hep terliyordum. Kumaşı efil efil öneririm .
Ytsnzy denizleo09 bende ekim sonu kasım başı gibi doğum yapacağım geçen gün e bebek sitesinde indirimde denk geldim hiç yorum yoktu en kötü iade ederim dedim ama çok beğendim😍 Birde trendyoldan şöyle bi model aldım https://tyml.gl/3jf2ukfkmy6t1
denizleo09 Ytsnzy çok güzelmiş güzel günlerde giyin insallah. Sezaryen olacağım için biraz korktum beyaz riskli bi renk ama çok güzel görünüyor :)
Ytsnzy denizleo09 benim normal görünüyor şu an yine de yanıma 2 tane daha pijama alıcam beyaz biraz riskli tabi🥲😀
eylulus denizleo09 ben de ekim sonu gozukuyor burada bekleyeyim henuz ben de alamadim ben de fethiyede yasiyorum kara kis olmaz yine de ince modellere bakarim🫶🏼
Bersu3434 denizleo09 kesinlikle sezeryanda gecelik tavsiye ediyorum pijama altı dikişe denk geliyor veya lastiği karnı sıkıyor rahatsız oluyor insan ben eşimi gönderip hastaneden gecelik aldırmıştım