Derennn700 Kızlar transferi tutmayıp kendiliğinden gebe kalan oldu mu acaba benim geçen ay transfer oldu ama tutmadı 1 yıla yakındır korunmuyoruz hiç gebelik oluşmadı bende bir sorunda olmamasına rağmen ?
Tgbashnn Derennn700 2022 hazira ayında transfer oldum 6haftalıkken düşük oldu 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım biraz kafadan attım diyet yaptım hiç beklemiyordum inş herkese nasip olur
Derennn700 Böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba 😢 Kendiliğinden gebe kalabildiniz mi ve afedersiniz cinsel gücü artıracak şeyler ne tavsiye edersiniz
Tgbashnn Derennn700 inş canım 20haftalıkken kaybettim 😔 1 buçuk sene sonra tekrardan kendiliğinden hamile kaldım tüp bebeğe hazırlanıyorduk dondurulmuş embriyolarım vardı onları transfer ettircektik evrakları tamamlamıştık adet olunca gidicektim gitmeden nasip oldu tekrardan
Derennn700 Tgbashnn yaa çokta büyümüş üzüldüm 😢 hakkında hayırlısı böyleymiş canım nasibi yokmuş dünyada sağlıklı evlat rabbim nasip etsin
Derennn700 mrp2023 canım bu ay dinlenecem eylülde tekrar başlayacam yorucu bi süreç çok enerjimde kalmadı tekrar iğneler beklemek zor Allah bu yolda olanların yardımcısı olsun
mrp2023 Derennn700 opu yaptırmayacaksın bir daha ondan kolay canım benim geride embriyom yok tekrar tüp bebek tedavisine en baştan başlayacağım şanslısın şuan
Derennn700 mrp2023 o da doğru canım ama ben bu yolda olan kadınlara gerçekten üzülüyorum çünkü nerden baksan maddi manevi yıpratıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun