--sy biz 28. haftamızın içindeyiz belden bacaklara doğru ağrılarım var doktorum progestan iğne başladı fitil çok kullanmıştım ama ağrılarım iğneye mecbur kıldı halbuki bu haftaya kadar her şey çok güzeldi sizde durumlar nedir 🥹
Burcu-2634 --sy 30 haftalık olduk ağrı sızı hafta geçişlerim de oluyo ama plesanta aşağıda o yüzden hareketleri canımı yakıyor onun dışında sıcaklar ve 2 yaşındaki kızımla zor gidiyor
iremsevinc --sy 30.hafta çok sık sırt ve bel ağrısı akşam yemeklerinden sonra felaket şekilde mideye baskı geçirmeye çalısıyorm günleri
birrana --sy 22+4 teyiz detaylida tek arter tek ven olduğunu öğrendim şuan sıkıntı yok ama ileride kilo almada yavaşlama olabilirmiş biraz canım sıkıldı:( onun dışında bir sıkıntı yok hamdolsun
--sy Burcu-2634 allah kolaylık versin biz kendimizle baş edemiyoruz bir de başka çocuğum daha olsa kafayı yerdim herhalde allah bol sabır versin
--sy iremsevinc şu mide baskısı bende de çok artmaya başladı bi şey yemesem ayrı rahatsız oluyorum yesem ayrı rahatsız oluyorum napcamı şaşırdım
Bir_anneeee birrana benimde ikilde çıktı 19 haftya gircem bende Allah’ım bilir insllah sağlıkla alırız yavrularımızı 🌸🤲
Asdfg11 birrana bu nedemek canım banada damarda direnç var gelişim geriliği olabilir dedi aynı şey mi ki
birrana Bir_anneeee ilk gebeliğimde detaylida böyle bir sorun olduğunu söylemediler ama bebeğim son haftalarda kilo olarak geride kalmıştı sanırım buda öyle bir durum genetik galiba bende inşallah sağlıkla alırız 🤲🏻
Bir_anneeee birrana bende 16gittim perinanaloji ye kafasında iki tane kist var dedi karından sıvı alalım dedi ywptrmadim ne gelrise Allah’ımda başım gözüm üstüne insllah benim bide bir kaybım var 23haftada erken doğum yaptım herşey Allah’ım dan 22 gün yaşadı 😞🌸