Ozgezfroglu 59 kilo ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum 23.haftanin içindeyim sizce normal mi kilom fazla mı?
Guzelanne56 Ozgezfroglu 55 ile hamıle kaldım 61 e yaklastım 20 haftaya gırıyorum 6 kg almışım😀 iyidir bacım ben ilk bebegımde 16 haftada 11 kılo almıstım 33 haftaya kadar 34 kılo almıstım bu halımkze şükür😂
schiphol Ozgezfroglu 55 kilo ile hamile kaldım, 35.haftanın içindeyim ve 69 kiloyum. Yaklaşık şuanlık 15 kg, doktorum 10-12 kg olsaydı daha iyiydi ama bundan sonra dikkat et dedi. Asıl sorun sanırım bu son ayda cok kilo alınıyormuş, ondan korkuyorum.
Guzelanne56 schiphol naptın kız 15 kıloyu nasıl aldın daha fazla almadın ben 15 kıloyu ılk bebegımde 18 haftada aldım. Suankı bebegımde keşke 15 kılo alsam 😀
schiphol Guzelanne56 iyi birşey miymiş yav ben hep çok aldım gözüyle bakıyordum😂 dün kendime oyshodan xxl şort aldım kasadaki kız bunları kendinize mi alıyorsunuz dedi kdkdjdjsj 😂 Beden konusunda şuan çok muallaktayım 1 aya ne olurum diye, doğru ama dimi son ayda kilo çok alınıyormuş
Guzelanne56 schiphol kız iyi tabı ahhh keşke bende sadece o kadarla kapatsam gerçekten 15 kılo çok iyi bılemedın 17-18 olursun zaten 12 kg doğumdan sonra gıdıyor 4-5 kıloyu da emzırırken verırsın hemen sen 2-3 aya eskı halıne donersın darısı başıma amın😂
Ecem16600 Ozgezfroglu bende 59la hamile kaldım şu an 63 kiloyum 23. Hafta bitmek üzere normaldir insallah
--sy Ozgezfroglu ben 60la hamile kaldım 24. haftama kadar 5 kilo almıştım şu an 28. haftanın içindeyiz 3 kilo daha almışım doktorum normal seyirde olduğunu söyledi
schiphol Guzelanne56 ben bu gazla şimdi 50 kilo olurum sayende 😂 modum yerine geldi teşekkür ederim 😂🤍🤍🤍
Sevo0606 Ozgezfroglu bende bulantı ile verdiğim 6 kiloyu geri aldım 24 haftalığım 5,5 ve yukarısı normal üst sınırda yazıyordu da tam hatırlayamadım uygulamanın anne gelişim bilgisi kısmında