Cicekkiiiiizzz Kızlar ne yaptıysam sütüm artmıyor bebeğim yeterli kilo alamıyor 15 gunluguz bestlak damla incir helva hepsini denedim 4,5 litre su içiyorum sürekli emme halindeyiz erdikten sonra sağım yapiyoruk bazen 15 bazen 30 cc cikiyor kendimi yetersiz hissetmeye başladım önerisi olan var mı
hayalim35 Cicekkiiiiizzz bnmki suyla arttı bi ara bnde de yetmiyordu doktora çok su içiyorum dedim emzirdiğin ve hava sıcak olduğu için yetmiyor dedi terliyorsun vücudun sıvı kaybediyor dedi bnde daha fazla içtim çok şükü arttı bi de yeni doğan bebekler daha çok emiyor
Caglacolak5237 Cicekkiiiiizzz emzir bol bol. Birde bol su iç canım. Bebeğinin kilo alıp almadığı 1 ayda belli olur en az 600 gr yeterli bi kilo aylık. Beye göre kilo almıyo dedin ki?
bebikylmz Tahin, kaju, hurma, kuru börülce süt yapıyor diye biliyorum… Sonra ılık duş ve masaj ile uyarmak ayrıca en önemlisi stresten uzak durmak gerekir.
Cicekkiiiiizzz Caglacolak5237 bebeğim 3260 gram doğdu 15 gün içerisinde de 3140 oldu doktor doğum kilosuna ulaşamamış dedi ve mama başladık biraz da sarılık var o yüzden yetmediğini dusundum
Kediannesi1 Cicekkiiiiizzz sürekli emme halindeyseniz ve sonrasında 15-30 ml arası çıkıyorsa sütünüz yetiyor olabilir sürekli emme halı yenidoğan olduğu icin lütfen bir saglik ocağına gidip tartım yaptırın doğum kilosunu ve 15 günlük olduğunu söyleyin size sütünüzün yetip yetmedigini söyler günlük de 5-6 cisli bez alıyorsanız doyuyor sütünüz de yetiyor demek