Melosum34 Kızlar annem mantar közlemis tüpte yiyordu bende denk geldim çok güzel koktu canım çok çekiyor tüpte közlenmiş olduğu için biraz tedirgin oldum ama hâlâ canım çekiyor yesem bişey olur mu acaba 1 tanecik
eylulus Melosum34 kültür mantari ve pismesi iyise yiyebilirsiniz herhalde doktorum bana bu sekilde demisti ama mantarin turunu vs tam bilmedigim icin yanlis da yonlendirmek istemem
dem34 Melosum34 anlamadım yiyince ne oluyor ki ben 12 haftalık gebeyim başından beri yedim birçok kez
myavocado Melosum34 yani bir parçadan çok bir şey olmaz herhalde canınız çekti ise, ama tüpün o gazına yiyeceklerin direkt maruz kalması gebelik haricinde de pek sağlıklı bir şey değil. Neden öyle bir şey yapıyor ki anneniz, tavada sotelese daha iyi olmaz mı
Melosum34 eylulus ay bende hiç anlamıyorum mantardan 😅 kültürlü mü kültürsüz mü hiç ayırt etme şansım da yok
Melosum34 dem34 direk tüpte pişiriyor annem hani patlican kozler gibi ondan dedim yoksa normal bende yiyorum yemeklerde
myavocado dem34 tüpte pişmiş mi yiyorsunuz sürekli mantarı ? Onu soruyor tüp, gaz direkt o gaza maruz kalıyor ya kimyasal, onun zararı olur mu diyor.
dem34 Melosum34 ben kısık ateşte tavada boş pişiriyorum üzerine kaşar peyniri koyuyorum bu kadar yemeğin içinde pişirmiyorum ben de
Melosum34 myavocado o bildim bileli mantarı o şekilde yiyor bana da pek sağlıklı gelmiyor ama oda öyle seviyormuş ne diyim 🙂
myavocado Melosum34 ya kiyamam ☺️ hiç duymamıştım şaşırdım niye öyle yapıyor diye belki denenbilir şu hamileleik işleri bitince 🌸