fidanylcn kızlar bebeğimin sarılık değeri yüksekmiş yatış yapıldı ışık tedavisi görüyor ne zaman çıkarız başına gelen bilen var mı
myavocado fidanylcn inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkar 🙏 doktorlara sorarsanız en net bilgiyi onlar verebilir biz çok bilemeyiz ne zaman taburcu edileceğini
Damlaozzz fidanylcn öncelikle geçmiş olsun 1 günde çıkarırlar muhtemelen ve geçiyor merak etmeyin geçmeyeni hiç duymadım 🙏🏻
Busmer fidanylcn Çok belli olmuyor ama ablama da yatış vermişlerdi bir gün kaldı ışık verdiler ertesi gün eve gönderdiler inşallah sizinde öyle olur
Mstfmom fidanylcn valla onun hakkında bir bilgim yok ama ışık tedavisi ile geçiyor yani hiç duymadım geçmeyen birisi olduğunu
ggmom fidanylcn bol bol besleyin doktor demiştir zaten besleyip sevin konuşun stres olmayın benim de basimdna geçti geçecek merak etme :)
Mstfmom fidanylcn canım emziremiyorsan bile sağ ver onlar biberonla veriyorlar ben oğlumda öyle yapmıştım 1 güne bile kalmamıştı düşmesi ve biz 20 sarılık değeri ile yatış yapmıştık
fidanylcn Mstfmom 17 ymiş yatış yaptıkları değeri doktorun gelmesini bekliyorum şu anki değerini sormak için