Kızlar testi erken yaptım silik çıktı sizce hamile miyim
Hamile miyim
Yetersavas sen bilemiyorsan biz bilemeyiz 😊
Yetersavas fotoğraf atın isterseniz
Reina beceremiyorum foto atmayı
Kara22 ya başta silik çıktı sonra negatif ama testleri çok erken yapıyordum regl günümde geçti son yaptığım silik çıktı bende hamilelik haberi verdim herkes şıan hamile sanıyor beni yarın yine test yapacağım silik çıkarsa kan testi yaptıracağım 😀
Yetersavas bence hemen herkese duyurmayın derim çok erken davranmışsınız siz tabi o heyecanla anlayabiliyorum sizi ama inanın nazara çok geliyo insan. Hemen söyleme taraftarı değilim ben o hatayı yaptım bikere düşük yapınca bu sefer hobaaaa herkes geçmiş olsuna arıyo modun düzeliyoken bida aynı psikolojiye giriyosun tabi rabbim varsada size yaşatmasın sağlıklı gebelikler dilerim inşallah
Yetersavas çok erken haber vermedin mi biraz zaman geçseydi ya negatifse dediğin gibi
Kara22 ikinci test yaptım hamileyim herkes tebrik etti millet benden daha keyifli hamileliğime inşallah sağlıcakla alırım kucağıma oğlum 23 aylık şuan ona da arkadaş olsun diye çok ara koymak istemedim
Yetersavas keşke herşey belli olmadan solemeseydin uzuluyorlar sonra ben 3 ay olmadan kimse demedm
Tazehamilee 2 hafta sonra kalp atışı başlar tahminim duyan duydu zaten