Anneler öyle bir şeyin içine düştüm ki şikayet ettiğim herşey için çok pişmanım. Ağlamaktan başka ne yapılır bilmiyorum elimden bir şey gelmiyor. Tek yumurta ikizlerine hamileyim. Tek Plesenta var . Bir bebek güzel gelişiyor diğeri araya sıkışmış gibi az besleniyor gelişemiyor. Bebekler arasında kan tranfüzyonu başlamış. Doktor küçük olan bebek için olumsuz konuşuyor. Ani bir şekilde kalbi durur yaşamaz . Yaşarsa bile kalp yetmezliği , kromozom bozukluğu vb bir çok hastalıktan bahsediyor. Karnımda ölürse diğer bebekte beyin hasarlarının başlayacağını ve serablal palsi vb hastalıklar olacağını onu da alacaklarını söylediler. Bir anne olarak ben ne yapacağım bilmiyorum sitelerde bununla mücadele eden çok anne gördüm bazıları sağlıkla kucaklarına almışlar bazılarının da istemedikleri son olmuş bebekleri vefat etmiş maalesef. 1 yol var ama onda da belli komplikasyonlar olabilir riskler taşıyor lazer işlemle bebekler arasındaki damarlar yakılıyor ama onda da ani kalp krizi ile bebekler ölebilir, ben enfeksiyon kapabilirim. Doktor hamileliğini küçük kesedeki bebek belirleyecek dedi ama kalbi atıyor gelişiyor 1 hafta geriden gelse de gelişiyor. Doktor çok ama çok umutsuz konuştu transfüzyonu erken haftada öğrendik, Bir çare de yok diğer bebeği kurtaralım diyor duygusallığı bırakıp küçük bebeği aldırmalı mıyım. ? Bi karar vermem gerekiyor . Ben ne yapayım akıl verin lütfen.