Nurnisanur Diyelim ki sabah 8,5 dediler . Gider gitmez alıyorlar mı sezaryene yoksa hastanede bir süre bekliyor musun
Cansugamze_ Nurnisanur yok işlemler yapılıyor odanıza geçirler hazırlanıyorsunuz imza falan sonra doğum işte yine 1 saati buluyor sonda falan takılıyor
Adensmom8 Nurnisanur gidiyorsunuz imzalar evraklar hallediliyor nst ye bağlanıyorsunuz sonra damar yolu vs açılıp sezaryene alıyorlar
Elif578 Nurnisanur Nurnisanur özeldeyse banada ilk doğumda sabah 7:30 da hastanede olun demişlerdi aç gelmemi söylemişlerdi ertesi gün gittim hemen yatış mavi önlük filan giydirdiler kan filan bişileer aldılar nst bağladılar doktorum gelince 8 de direk girmiştim ameliyata
myavocado Nurnisanur illa ki belli hazırlıkları olur, odanıza yerleşirsiniz v.s. , aslında şu saatte gel ama ameliyat şu saatte diye net şekilde söylüyorlar normalde size denmedi mi
Umrankrkt Nesibe_Ergin07 Ben devlette sezeryan oldum öğlen birde giriş bir sonraki gün de sabah dokuzda sezeryana almışlardı sonunda kişiden kişiye değişir ben de hiç acımadı çıkartırken de takılırken de bu bence hemşirenin biraz eline bağlı ya
e_blue_sky_a Nesibe_Ergin07 sezaryende hiçbir ağrı acı sızı adet sancısını geçmiyor rahat olun. Ama sonrası kalkarken hep zorluk oluyor o da dayanılmaz değilama sinir bozucu
Inci-hilal Nesibe_Ergin07 sonda takılırken hiç acımadı ama o sonda psikolojisi beni mahvetti tansiyonum düştü kustum ve doğum heyecanımı bile yaşayamadım şimdi ikinciye hamileyim kesinlikle ameliyathanede uyusturulunca takılmasını isticem iki sn de takılıyor zaten
Azra8Engin Nurnisanur 7de yatisim oldu. 12ye doğru alacaklardi. Acil doğum gelince 1 e doğru aldılar.
Adsizbiri İçinizde ankada olan var mı benimde Çarşamba günü bende dua ediyorum 7 de yatış yapilicak inşaallah erken alırlar en azından çabuk odama geçerim çabuk ayağa kalkarım
Azra8Engin Nurnisanur ilk sezaryenim ilk doğumumdu. Ama o gün ameliyathane doluydu. Catim dar olduğu için ve bebeği riske atma riski olduğu için normal doğum denemeden sezaryen dedik. Ayriyeten o gün 2 tane acil doğum gelmiş. 2si de diğer kadın dogumcu doktorun hastası. Birine mecbur benim doktorum girdi. En son ben alındım.
e_blue_sky_a Nurnisanur nst ye girmiştim. Sonra odaya ailemi görmeye indim. Sonra ameliyathaneye aldılar sonda takıldı çünkü genel anestezi idi ve benden önce bir sezaryen vardı Sonra ben 11di saat 9da gitmiştik