ekimannesi_ Sabah yazmıştım ateşlendim 39a kadar cıkıyor diye doktora gittik bogaz enfeksiyonu dedi kan idrar aldı crp 33, lökosit 46 cıktı onun dısında bir sürü kırmızı değer var sonuc gösterecegiz basına gelenler var mı bebege gecer mi cok tedirginim 😪😪😪
Mihruss ekimannesi_ gebeliğim başında yaşadım kandaki enfeksiyon dediğiniz gibi kan tahlillerim hep risklerde kırmızıydı ateş vücud ağrısı zaten en kötüsüydü sadece parol serum kullanabildim ne ilaç ne bitkisel bir şey kullanmadım zor atlattım uzun sürdü ama geçti şükür bebeğe zararı olmadı şuan bende 30 haftalığım ama bence size tedavi yapılabilir ilk aylar riskliydi diye bana hiç bir şey vermediler
ekimannesi_ Mihruss moralim cok bozuldu napıcam bilmiyorum antibiyotik mi baslarlar yoksa baska bi sey mi artık gorcez😪😟
Mihruss ekimannesi_ çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama kuru dut suyu kaynatıp içerseniz genel olarak kandaki enfeksiyona çok iyi geliyor ben çocuğuma antibiyotik vermiyorum enfeksiyon durumunda
Rabis_hh ekimannesi_ ben gecen hafta iki kutu antibiyotik bitirdim. Doktor oneriyorsa kullanin mutlaka. Bazi enfeksiyonlar antibiyotik olmadan geçmiyor. Enfeksiyon un zarari antibiyotiktwn daha cok bebeğe emin olun