Ayliz010 Kimler kacncj haftada gitti gün aldi acaba benim 1 normal 3 sezeryan var 4 duncu swzeryanim llcam ne zamana gun verir pazrtsi gidicem 35 hafta oluyorum verirmi artk acaba ozel hast.gidiyorum
Burcu-2634 Ayliz010 benim ilk gebeliğim de 35. Haftada vermişti günü ama özeldi şimdi devlete gidiyorum 31 hafta da randevum daha vermez gibime geliyor kimisine veriyormuş doktoru bakalım benimkine sorucam bü
gulfer29 Ayliz010 devlete gidiyorum 35 de gittim en son 37 de gel gün verelim dedi. Yarın gün almak için gideceğim
AymiR Ayliz010 verirler bence ben dün gittim 35 haftalığım ağustos sonu beklerken eylülün 5 de yada 12 de sezeryan olacağım
gulfer29 Ayliz010 özel günü tarihi erken veriyor devlet gibi değil. Büyük ihtimalle pazartesi öğrenirsiniz
Ayliz010 Burcuuu45 ben 1 haftada önde gidiyodum 1 ay once gttm en son acaba verirmi bugun yada pazartsi gitsem ozele gidiyirum suan 35 im
Burcuuu45 Ayliz010 büyük ihtimal verebilir canim hakkında hayırlısı olsun inşallah benim doktorum 3 cocuk var burcu surekli hastaneye git gel yapma günü halledelim bugun dedi verdi