benim-kalbim-o evet ben testleri yaptırmadım başından beri. Çünkü 2 sağlıklı çocuğumuz var gerek duymadım. Ayda 1 de kontrole çağırıyordu doktorum da bizi taniyordu özelde takipliydim. Detaylı ultroson haftasında bir anda şak diye öğrendik bebeğimizin durumunu. Ve iki haftada karar vermemiz istendi. Çok zor asla kolay değil. Kim ne derse desin sizin içinizde ve sizi sadece bu acıyı yaşayanlar anlayabiliyor. Kim bebeğinden vazgeçmek isterki. Ama doktorlar da sağlıklı bı bebeği almak istemezler bana şöyle dedi , bazi bebeklerin eli kolu olmuyor ama bu bebek doğar Yaşar bunu aldiramazsiniz diyoruz dedi.
Heyet size onay verir geciktirmeyin dedi. Bunları görüyoruz biliyoruz bile bile de olmuyor işte. Mesela kendimi sizin yerinize koydum. İki bebeğim olsaydı biri olmasa bile biri olsaydı oda bı umuttu. Hamilelik devam ederdi ve hastaneden dolu cikardik. Bomboş kalmak çok zor oldu. Çıkış yolu bulamadım yapacak birşey yoktu . Ama o kalbimde ve çok seviyorum onu gördüm çok mutluyum. Kardeşlerine de sordukca söylüyorum. En başta bebek nasıl oldu anne karnında pamuk koftemi var dediler hep. Bende karnimda bı tohum oldu oda buyuyup bebek oluyor zamanı gelince karnimda bı delik açılacak ve bebek çıkacak eve getirecegiz dedim. Buna alistilardi. Şimdi de çok hasta olmuş doktorlar onu aldılar ama sonra yine olacak diyorum bu onlara yetiyor.
Önce kafanda netlestir artısiyla eksisiyle tart. Bunun kararını sen verirsin. Bide şöyle düşün kendi kendine de sonlanabilme durumu varmış . Ama sağlıklı bı bebek daha var. Risk durumunu değerlendir ona göre karar ver.
Biz başımıza böyle birşeyin gelme ihtimalini asla vermiyorduk akraba değiliz ailede engelli kimse yok. Tamamen gebeliğe özgü denildi. Bu durumu yaşadıktan sonra düşüncelerim değişti bakış açım değişti.
2 hafta oldu dedimya daha iyi hissetmeye başladım . Sadece geceleri uyuyamıyorum biraz o devam ediyor. Ağlamak istediğimde agliyorum ,kimseyle konusmak istemiyorum
ama burda konuştuğum arkadaşlar var onlar daha iyi geliyor size ve yetiyor .
En önemlisi zikir ve Allah a yaklaşmak . Yüreğime ferahlık ver diye sürekli dua ediyorum. Yaralı kalbinize kocaman sarılıyorum 🕊️