Cenayyy Kızlar gövdeden değilde koldan çift yönlü bebek arabası almayı düşünüyorum prego mios gibi önerebileceğiniz başka model varmı acaba 360derece dönem modellerdende olur (pusetli)
ipkbren Cenayyy prego concorde da aynı dediğiniz gibi başkada markada hiç denk gelmedi böyle koldan dönene prego kesinlikle düşünün derim
ipkbren Begboss ama çok mekanizmaları pregoya baya ağır ve fren sistemi tek tarafta oyüzden eledim napoliyi birde sürmesi de pregoya göre deneyince ağır geldi
Cenayyy ipkbren prego mios ve concorde düşünüyorum bir iki haftaya bakıp alıcam ikisinden birisini siz concordemi kullanıyorsunuz?🌸
Ecekrk Cenayyy koldan dediğiniz adaptör kısmından çıkarıp takaraktan mı oluyor acaba anlamadım da tam olarak
Cenayyy Ecekrk yok direkt olarak bir şey tak çıkar yapmadan kolu öne arkaya hareket ettirebiliyoruz prego mios ve prego concorde yazarsanız YouTube da daha detaylı var 🌸
Cenayyy ipkbren bende concordeyi daha çok düşünüyorum ama miosun üst modeli olmasına rağmen miostan daha uygun bunu anlayamadım sadece siz sordunuz mu aldığınız yere arasındaki fiyat farkı nedenmiş diye
ipkbren Cenayyy fiyata dikkat etmedim açıkçası mios ne kadar bilmiyorum ben 19.900 aldım genç bebe mağazasından
Cenayyy ayse_varol neden geçmiyormuş ki diğer travellere göre mios model küçük gibi geldi gözüme aslında